Noteborn

Een Noteborn kast koop je niet online, of uit een catalogus; een Noteborn kast wordt voor u helemaal op maat gemaakt. Want u bent uniek en uw huis is uniek, dus u neemt geen genoegen met een standaardoplossing! Uw ideale kast is niet alleen op maat gemaakt voor de ruimte, maar ook op maat gemaakt naar uw wensen, uw manier van leven én uw persoonlijke smaak. Een Noteborn kast is niet zo maar een opbergruimte, maar een plek waar u dingen bewaart waarvan u houdt!

Hoewel alle kasten anders zijn, herken je een kast van deze leverancier altijd: internationale allure gecombineerd met Nederlandse degelijkheid. Niet voor niets hebben zij het motto: ‘Goed ontwerp past, maar geweldig ontwerp valt op!’ Noteborn produceert alle kasten zelf in de fabriek in Heerlen en dat is wel zo duurzaam.

De collectie van Noteborn

In de collectie van Noteborn vindt u mooie systemen voor schuifdeurenkasten, zoals de Curve met ronde vormen, de minimalistische Nano en de flexibele Nano.

Noteborn Curve Noteborn Nano Noteborn Matrix

Daarnaast een uitgebreide collectie draaideurkasten, zoals de Swing, de Swing high gloss en de Cottage.

Noteborn Swing Noteborn Swing high gloss Noteborn Cottage

Bent u op zoek naar een hele mooie inloopkast? Zelfs daar heeft deze fabrikant verschillende oplossingen voor, zoals het Flex systeem of het Cross systeem.

Noteborn Flex Noteborn Cross

Het interieur dat normaal achter de deuren zit, kan natuurlijk ook gebruikt worden voor een in loopkast: zie hier het Essential en Classic interieur!

Noteborn Essential Noteborn Classic

Daarnaast heeft Noteborn nog een fijne collectie accessoires voor in de kasten, zoals ladeverdelers, boxen en uittrekbare planken.

Noteborn ladeverdeler Noteborn box Noteborn uittrekbare plank

Voor het ideale opbergen bevat de collectie van deze fabrikant ook nog ladekasten: Dress up, Dress in, commodes en nachtkastjes.

Noteborn Dress in Noteborn commode Noteborn nachtkastje

 

Voor alle producten heeft u keuze uit verschillende kleuren en decors en we nodigen u dan ook van harte uit in de winkel om samen met ons uw ideale kast te ontwerpen; helemaal op maat en helemaal naar wens!