Möller Design

Möller Design is een moderne, Duitse beddenfabrikant met de hoogste standaard. Het bedrijf is gevestigd in Lemgo en bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. De collectie omvat ledikanten en bijmeubelen, zoals commodes en nachtkastjes. Kenmerkend voor deze fabrikant is het design, de functionaliteit, en de vele mogelijkheden in afwerking.

Möller Design maakt de mooiste ledikanten

‎Möller Design staat al 30 jaar voor de beste productiekwaliteit en elegant design. Zij produceren bedden met aandacht voor detail en een passie voor fijne materialen. ‎In de winkel hebben wij in eerste instantie gekozen voor het veelzijdige ledikant MD13. Dit ledikant kan uitgevoerd worden in massief hout, in gelakt hout én gestoffeerd, daarnaast is heeft dit ledikant een ruime keuze uit hoofdborden en pootsets.

Möller Design maakt de mooiste bijmeubelen

Het gebruik van authentieke en hoogwaardige materialen spelen een doorslaggevende rol bij de bijmeubelen. Deze fabrikant maakt unieke stukken van hoogwaardig vakmanschap en esthetisch ontwerp, die een leven lang meegaan. Niets is vooraf geproduceerd, elk meubelstuk wordt in vele complexe processtappen vervaardigd door vakmensen.

Het bedrijf gevestigd in Lemgo, Duitsland, werd in 1987 opgericht door Friedrich-Wilhelm Möller. De fabrikant maakte snel naam door onconventionele woonconcepten die voldeden aan de hoogste normen in esthetiek en functionaliteit. In de loop van de tijd werden veel Duitse moderne klassiekers geproduceerd. Ze hadden allemaal een stijlbepalend karakter. ‎Tegenwoordig produceren zij bedden en bijmeubelen van grote esthetische en ambachtelijke kwaliteit en met de nadruk op een lange levensduur. In samenwerking met toonaangevende ontwerpers worden voortdurend spannende en innovatieve ontwerpen gemaakt.

 

Een greep uit de collectie

showroommodellen

Tot 50% korting

sale