M line

Met de investering in een hoogwaardig M line product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op M line slapen. Deze fabrikant is ervan overtuigd dat de kwaliteit van zijn producten leidt tot een gezonde levensstijl. We brengen immers gemiddeld één derde van ons leven slapend door. Daarom geeft M line hoge prioriteit aan kwaliteit, zodat de producten continu gewaarborgd zijn voor de klanten. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Joop Zoetemelk, Epke Zonderland, Marlou van Rhijn en Team Jumbo-Visma. Allen zijn ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere topsportprestatie.

M line collectie

De allerfijnste matrassen van deze fabrikant zijn de Cool Motion matrassen: de nieuwste techniek is verwerkt in dit koud- en traagschuimmatras. De tijk van de matras is klimaatregulerend. Voor deze matrassen heeft Mline twee ontzettend mooie boxsprings ontworpen. De M line Supreme en Elite boxspring zijn speciaal ontworpen om je optimaal te ondersteunen tijdens het slapen. De boxsprings zijn uitgerust met een 7-zones pocketveer. Het resultaat? Een mooie samenwerking tussen luxe en comfort, waardoor je altijd perfect ligt op jouw boxspring.

M line wordt gedreven door innovatie, alle producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken ze over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line. Iets waar deze fabrikant terecht trots op is!

Alle producten van deze fabriek worden met de grootste zorg gemaakt. Om de duurzaamheid en kwaliteit van de matrassen te garanderen worden ze altijd getest door verschillende onafhankelijke instituten zoals: TÜV, TNO, de Landes Gewerbe Anstalt en het Ergonomisch instituut in München. Daarnaast zijn alle producten ook LGA en Oeko-tex standaard 100 gecertificeerd. Dit betekent dat je tot 10 jaar garantie krijgt op de producten.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale