M line

Met de investering in een hoogwaardig M line product bent u verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op M line slapen. M line is ervan overtuigd dat de kwaliteit van de M line producten leidt tot een gezonde levensstijl. We brengen immers gemiddeld één derde van ons leven slapend door. Daarom geeft M line hoge prioriteit aan kwaliteit, zodat de producten continu gewaarborgd zijn voor de klanten. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Joop Zoetemelk, Epke Zonderland, Marlou van Rhijn en Team Jumbo-Visma. Allen zijn ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere topsportprestatie.

M line collectie

De allerfijnste matras van deze fabrikant is de Coolmotion: de nieuwste techniek is verwerkt in dit koud- en traagschuimmatras. De tijk van de matras is klimaatregulerend.

       

Voor deze matrassen heeft M line een ontzettend leuk ledikant ontworpen: De Multi Motion heeft vrijstaand een opvallend strak uiterlijk. Hierdoor is het echt een bed voor de designliefhebber. Het metalen frame kan uitgebreid worden met een voetbord, hoofdbord en zijpaneel. Hierin zijn twee varianten beschikbaar: Dawn of Dusk. Dit stijlvolle ledikant ondersteunt de hybride technologie die M line matrassen biedt en is speciaal ontworpen om de matraseigenschappen verder te versterken. Centraal hierin zijn de ingebouwde zonering en latten / mini-pocketveren in de bedbodem, wat het slaapcomfort versterkt en een ergonomische slaaphouding verzekert.

     

Daarnaast heeft de fabrikant ook gedacht aan de boxspring-liefhebbers: de M line Supreme en Elite boxspring zijn speciaal ontworpen om u optimaal te ondersteunen tijdens het slapen. De boxsprings zijn uitgerust met een 7-zones pocketveer. Het resultaat? Een mooie samenwerking tussen luxe en comfort, waardoor u altijd perfect ligt op uw M line boxspring.

M line Supreme boxspring Cognac  M line Elite boxspring Olive sfeer

M line wordt gedreven door innovatie, alle producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken ze over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line. Iets waar M line terecht trots op is!

Alle M line producten worden met de grootste zorg gemaakt. Om de duurzaamheid en kwaliteit van onze M line matrassen te garanderen worden ze altijd getest door verschillende onafhankelijke instituten zoals: TÜV, TNO, de Landes Gewerbe Anstalt en het Ergonomisch instituut in München. Daarnaast zijn alle producten ook LGA en Oeko-tex standaard 100 gecertificeerd. Dit betekent dat u tot 10 jaar garantie krijgt op de producten.