Milano Bedding

Milano Bedding is fabrikant van slaapbanken sinds 1985.  Milano onderscheidt zich door de kwaliteit van zijn producten, zijn complete assortiment en de toepassing van geavanceerde technieken. Sterk gemotiveerd door de wens om moderne designslaapbanken te creëren, is Milano verschillende samenwerkingen aangegaan met toonaangevende ontwerpers.

De slaapbanken van Milano Bedding

De slaapbanken van Milano Bedding zitten altijd vol met  innovatie, de nieuwste technologieën en oplossingen die de functionaliteit en bruikbaarheid van uitklapsystemen kunnen vergroten. Bij bijna alle Milano Bedding-producten hoeven kussens of rugleuningen tijdens het in- en uitklappen niet te worden verwijderd. Eenmaal uitgeklapt worden de slaapbanken van Milano comfortabele bedden met dikke matrassen. Allemaal met kwaliteit en design “Made in Italy”.

Roberto de Lorenzo werd geboren in Seregno in 1963. Hij begon zijn professionele carrière naast zijn vader in het familiebedrijf, leider in de productie van mechanismen voor slaapbanken. Roberto studeerde af in 1983 en richtte in 1985 Kover op, gespecialiseerd in de productie van gewatteerde bekleding en ombouwbanken voor derden. Met de ervaring en knowhow die hij in de loop der jaren heeft opgedaan, richtte hij in 1996 het merk Milano Bedding op, waarmee hij zichzelf onmiddellijk op de markt plaatste als een actieve en dynamische ondernemer, met elegante ontwerpen en zeer nauwkeurige afwerkingen. Hij heeft vaak samengewerkt met ontwerpers en zijn knowhow ter beschikking gesteld. 

 

Een greep uit de collectie