Lysdrap

Daniël Dewerchin nam in 1933 een grote stap bij het oprichten van een bedrijf dat gespecialiseerd is in modieus bedlinnen. Niemand kon voorspellen hoe het bedrijf zou evolueren. Vandaag is het duidelijk dat perfectie in zijn ruimste vorm de rode draad van de geschiedenis van het bedrijf is.

Kwaliteit vraagt naar een naam, en zo ontstond het merk Lysdrap®. In het begin werd het merk alleen verkocht in België. Ondertussen wordt Lysdrap® verkocht in heel Europa.

Door de jaren heen werd de Lysdrap® kwaliteit gekenmerkt door de hoog kwalitatieve stoffen, eigentijdse designs en perfecte afwerkingen, dit alles door eigen ontwikkeling van technieken en processen.

De huidige eigenaar draagt de waarden van het bedrijf, vakmanschap, service en kwaliteit, hoog in het vaandel. Alle Lysdrap® collecties worden in eigen atelier geproduceerd door een groep van gespecialiseerde medewerkers met als doel de wensen van de meest kritische klant te vervullen.

Lysdrap wordt internationaal erkend als een van de beste bedlinnenproducenten uit Europa. Dit kunnen ze niet bereiken door mee te doen aan massaproductie, maar door het uitbrengen van eigentijdse collecties, gebruik van kwalitatieve stoffen en een perfecte afwerking.

Het doel is om alle liefhebbers van hoogwaardig bedlinnen uiterst tevreden te stellen. En dit over de hele wereld.