Lundia

Denk je aan Lundia, denk je aan grenen houten stellingen voor boeken, toch? Pas als je dit systeem goed bekijkt, begrijp je dat het toen geniaal bedacht is. Inmiddels heeft Lundia ook andere kasten en kastsystemen in het assortiment.

Lundia Original

Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme hout-penverbinding. Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussen: Deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk. Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een kast kan worden samengesteld. De transparante en dekkende kleuren zorgen ervoor dat iedere kast een persoonlijke kast kan worden.

Lundia actie Lundia Original

Lundia garderobekasten

Lundia maakt schuifdeurkasten die volledig voor jou op maat worden gemaakt. Van vloer tot plafond en van muur tot muur. Alle Lundia schuifdeurkasten zijn verkrijgbaar tot een hoogte van 280 cm. Zo kunt je je opbergruimte volledig benutten en het ziet er ook nog eens erg mooi uit! Lundia schuifdeurkasten zijn dubbel duurzaam. Ze hebben een PEFC certificaat. Dat betekent dat ze zijn gemaakt met hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Naast een lange levensduur dus ook goed bezig voor de natuur!

Lundia Helder en Verfijnd Lundia inloopkast

Lundia Nuvola

Je ziet jouw boekenkast, servieskast of dressoir in gedachten al helemaal voor je. De boeken erin, maar ook alle gezelschapsspellen. De model-onderzeeër liggend in het vak naast het vak waar de Jamie Olivier-serie moet komen te staan. Daarnaast weer een vak met een deur om die voortreffelijke cognac in het donker te bewaren. Een kast die boven de deur gaat, of om de hoek. Etaleren en opbergen. Het moet wel een mooi meubel zijn, slim ingedeeld en ruim genoeg om alles erin kwijt te kunnen. De kast die tot in detail aansluit bij al je wensen. En precies je smaak is! Je persoonlijke Lundia Nuvola kast op maat!

Kom je ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat je verrassen door onze oplossingen.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale