Kayori

Het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven. Ze worden vaak vergeten, maar de meeste kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich direct onder onze ogen. Kayori wil juist deze momenten koesteren en de consument aanzetten tot het leiden van een bewuste levensstijl zonder compromissen. Geniet van een energieke dag, kom tot rust in de natuur en leer de imperfecties in het leven te accepteren.  Het heeft Kayori geïnspireerd om duurzame, verantwoorde producten te maken waar we iedere dag van kunnen genieten. Bewustzijn is het uitgangspunt, kwaliteit in plaats van kwantiteit. Zij genieten zelf ook van de pure producten die ze maken, met passie voor het productieproces en met oog voor detail. Het resultaat is een verfijnd, ontspannen en mooi ingericht huis.

Het proces

Alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en zelfs de winkel. Kayori vertrouwt op richtlijnen zoals die zijn vastgesteld door het Fair Trade international programm, Global Organic Textile Standard (GOTS) en het Business Social Compliance Initiative (BSCI) om te garanderen dat de producten aan deze doelen voldoen. Verantwoorde productie is niet de enige bepalende factor. Via de verticaal geïntegreerde supply chain en het ongelooflijke ontwerpteam is Kayori in staat een ongeëvenaarde balans tussen prijs, stijl en vooral kwaliteit te bieden. De missie is het om bewuste consumptie aantrekkelijk en voor iedereen toegankelijk te maken.

Het product

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij jou thuis. Alle producten worden ontworpen met respect voor de planeet – er worden natuurlijke vezels gebruikt, de materialen worden zorgvuldig ingekocht en minimaal verwerkt – zodat het katoen echt aanvoelt als katoen, het linnen aanvoelt als linnen, het kasjmier aanvoelt als kasjmier. Geïnspireerd door textiel in al haar eenvoud, creëren ze unieke, eigentijdse ontwerpen die passen bij een bewuste levensstijl.

Kayori NikkoKayori Nikko Kayori Kanucha