Dauny

Van merken verwachten wij een hoge en constante kwaliteit. Dan is het mooi dat Dauny geen compromissen sluit op het gebied van materiaal en verwerking. Enkele grote 5-sterren hotels zijn er trots op dat zij de bedden van hun suites met dekbedden en kussens van deze Zwitserse fabrikant uitrusten. Deze wereldwijd vooraanstaande luxe hotels stellen de waarde en uitstraling van het merk Dauny zeer op prijs. De dekbedden en kussens worden in Zwitserland geproduceerd en de strenge kwaliteitscontrole houdt zich volledig aan de Zwitserse normen.

Dauny wordt voor mensen gemaakt, die gewend zijn alleen het beste te kopen. En voor mensen die met vreugde in hun slaap investeren. En voor mensen die niet zo gemakkelijk inslapen. De dekbedden en kussens komen de wensen van alle klanten op een hoog niveau tegemoet. Deze zijn verschillend wat betreft de warmtebehoefte, de mate van transpireren gedurende de nacht, stabiele of minder stabiele innerlijke balans, goede of minder goede slaapkwaliteit, de gevoeligheid van de huid en bestaande allergische reacties. Om daarop optimaal tegemoet te komen bestaan er verschillende vullingen, in ieder geval gecombineerd met de beste tijken. De combinatie tussen vulling en tijk is een topprestatie op het gebied van de dekbedkunst. Het resultaat? Een diepe, verkwikkende slaap!

Dauny kussens

Een goed kussen zorgt voor een goede slaaphouding waardoor je spieren worden ontlast. Zo draagt een kussen bij aan meer slaapcomfort en een ontspannen lichaam en daardoor ook een betere nachtrust. Het perfecte kussen heeft precies de goede balans tussen zachtheid en ondersteuning. En daarom is de collectie kussens van Dauny zo bijzonder.

Dauny Soft Plus Dauny Dauny kussens

Dauny dekbedden

Onder de dekbedden van deze fabrikant is het heerlijk gansjes tellen. Want wat materiaal en verwerking betreft sluit Dauny geen compromissen. Dekbedden van een uitstekende kwaliteit zijn beslissend voor een goede slaap. En goed slapen is een voorwaarde voor een hoge levenskwaliteit. Kort samengevat: wie goed slaapt, geniet van zijn leven.

Dauny Dauny Dauny dons

 

 

 

showroommodellen

Tot 50% korting

sale