Dauny

Van merken verwacht men een hoge en constante kwaliteit. Op het gebied van materiaal en verwerking sluit Dauny geen compromissen.

Enkele belangrijke 5-sterren hotels zijn er trots op dat zij de bedden van hun suites met Dauny dekbedden en Dauny kussens uitrusten. Deze wereldwijd vooraanstaande luxe hotels stellen de waarde en uitstraling van het merk Dauny op prijs.

Dauny wordt in Zwitserland geproduceerd en de strenge kwaliteitscontrole houdt zich volledig aan de Zwitserse normen.

Dauny wordt voor mensen gemaakt, die gewend zijn alleen het beste te kopen. En voor mensen die met vreugde in hun slaap investeren. En voor mensen die niet zo gemakkelijk inslapen. Met Dauny hebben zij hun probleem opgelost.

De absolute top van het Dauny assortiment: de eiderdons dekbedden.
Alleen het allerbeste IJslandse eiderdons wordt urenlang liefdevol met de hand uitgezocht, gereinigd en met prachtige zijde of met het fijnste batist omhuld.

Dauny komt de wensen van alle klanten op een hoog niveau tegemoet. Deze zijn verschillend wat betreft de warmtebehoefte, de mate van transpireren gedurende de nacht, stabiele of minder stabiele innerlijke balans, goede of minder goede slaapkwaliteit, de gevoeligheid van de huid en bestaande allergische reacties. Om daarop optimaal tegemoet te komen bestaan er verschillende vullingen, in ieder geval gecombineerd met de beste tijken. De combinatie tussen vulling en tijk is een topprestatie op het gebied van de dekbedkunst.

Het resultaat? Een diepe, verkwikkende slaap!