Dall’Agnese

Dall’Agnese speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van de design meubels: sinds 1948 heeft de fabriek een actieve rol in de markt door nieuwe, high quality producten te introduceren die helemaal passen bij de tijdsgeest. Het doel is al die jaren onveranderd gebleven: complete meubelstukken maken, deelnemen in elk onderdeel van het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Daarnaast: veelzijdig zijn en veranderingen benutten om te verbeteren.

Dall’Agnese: ter beschikking van uw comfort

Het belangrijkste doel is het garanderen van kwaliteit en expertise aan alle mensen die geloven in Italiaans design. Dankzij de expertise van de medewerkers kan Dall’Agense garanderen dat alle meubels compleet gemaakt worden in Italië, met natuurlijke, A-kwaliteit materialen, met exclusief design, waarbij traditioneel vakwerk hoog in het vaandel staat. Dall’Agnese gelooft en investeert in Italie!

Wij van de Droomfabriek vinden de kasten van Dall’Agnese het neusje van de zalm. Alleen Italiaans design is zo geraffineerd, in balans en toch eigenwijs. Elke keer weer zijn zij in staat ons te verbazen met hun nieuwe ideeën, de manier waarop zij actuele trends vertalen in de collectie en hun technische uitvindingen. De Droomfabriek is fan van Dall’Agnese.

Dall’Agnese garderobekasten

De garderobekasten van Dall’Agnese zijn stijlvol, modern en van hoge kwaliteit. Verkrijgbaar met draaideuren en schuifdeuren in verschillende breedte- en hoogtematen. Kijk hier voor meer informatie over Dall’Agnese garderobekasten.

Dall'Agnese garderobekast Emotion met schuifdeur Green  Dall'Agnese garderobekast Emotion met deur Glass

Dall’Agnese woonkamerkasten

De design afdeling van deze Italiaanse fabrikant kan zich het best uitleven in de woonkamerkasten, en dat is te zien! Onverwachte kleuren, vormen en combinaties die alleen door een kunstenaar bedacht kunnen worden. Dit is Italiaans design pur sang! Kijk hier voor meer informatie over Dall’Agnese woonkamerkasten.

  

Wilt u meer weten over het kastenprogramma van Dall’Agnese? Kom naar de Droomfabriek met uw wensen. Neemt u de globale maten mee van de ruimte die u heeft? Dan kunnen wij voor u een mooi ontwerp maken. Een afspraak maken is aan te bevelen, maar hoeft niet.