Caccaro

Caccaro is een modern, Italiaans familiebedrijf, gevestigd in de regio Padova. Caccaro is gespecialiseerd in kasten op maat, voor élke ruimte : woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, … volgens de laatste trends én met de meeste precisie.


Caccaro maakt de mooiste garderobekasten

Stelt u zich eens voor: een systeem om een thuis te ontwerpen. Met de vrijheid om het zo vorm te geven als ú wenst. Met de vrijheid om te ontwerpen, de vrijheid om in te richten. Dat systeem bestaat! Caccaro garderobekasten bevat een modulesysteem voor grote gebaren. De hoeveelheid modules is dan ook geweldig: de modules zijn talrijk en ontworpen voor alle denkbare wensen.

Caccaro garderobekasten kunnen worden uitgevoerd met draaideuren, schuifdeuren én vouwdeuren. U kunt kiezen voor melamine deuren, gefineerde deuren, (hoogglans) gelakte deuren of voor glazen deuren in allerlei kleuren en uitvoeringen. Een combinatie van mogelijkheden is zeker ook een mogelijkheid en geeft vaak een eigentijdse en luxe uitstraling!

Ook zijn de Caccaro garderobekasten in iedere gewenste hoogte-, breedte- en dieptemaat verkrijgbaar. De kasten kunnen op maat gemaakt worden voor een schuin plafond en ook een (gedeeltelijk) verlaagd plafond is geen enkel probleem voor dit systeem. Persoonlijk zijn wij erg onder de indruk van de oplossing van Caccaro voor een kast met verschillende dieptes. Geniaal!

Wilt u een televisie module integreren in uw garderobekast? Of een verlichte nis? Of een boekenkast dwars op uw garderobekast? Geen enkel probleem! Verder is er een uitgebreide collectie accessoires beschikbaar om uw droomkast volledig aan uw wensen te laten voldoen.

Mat gelakt, glanzend gelakt, gelakt glas, natuurlijk hout. Dit zijn de kleuren die het systeem aanbiedt. U kunt kiezen uit onze voorstellen voor neutrale of blauwe, rode en gele tinten. Ze geven niet de mode van het moment weer, maar het zijn kleuren die lang meegaan. Met de vrijheid om er één te kiezen of meerdere te combineren in een mooie compositie.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale