Avek

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Grootvader Roelf Kok startte in het Friese Surhuisterveen met de productie van staaldraadmatrassen onder de naam Avek, een afkorting voor zijn bedrijfsmotto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. De kennis en ervaring ontwikkelden zich drie generaties lang, waardoor ze een optimaal slaapcomfort kunnen waarborgen. Jouw nachtrust is Avek’s missie en daarom maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.

Avek collectie

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien. Al de ontwerpen van Avek zijn van Nederlandse bodem. Voor de boxspring Noflik bijvoorbeeld werkten ze samen met de gerenommeerde Nederlandse ontwerper Hans Daalder. Moeiteloos combineert hij zijn heldere en pure designstijl met een hoge mate van gebruiksgemak en begrijpelijke techniek. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust. Op een Noflik boxspring slaap je aangenaam en prettig, zoals het Friese woord Noflik al zegt. Gebaseerd op de schoonheid en de rust van het Friese land. In deze luxe boxspring geniet je van een weldadige nachtrust. Probeer het eens uit in onze winkel!

Avek Noflik

Fier is een ander woord voor trots. En trots is Avek op de boxspring Avek Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn ze erin geslaagd een bijzondere boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.

Avek Fier

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel je je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling.

Avek Simmer

Sinne, het Friese woord voor zon, is een vriendelijke boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie.

Avek Sinne

De  Avek Ninety boxspring komt nog wel eens als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond! De Ninety scoort erg goed op levensduur, maar ook op ligeigenschappen. En op ondersteuning scoort de Ninety goed voor zowel zij- als buikslapers.

De Avek Stiel is het nieuwste model van Avek en het is geen boxspring! Het is een spiraalbodem op pootjes die je heel basic neer kunt zetten, of helemaal aan kunt kleden met hoofdbord en omranding.

Avek Stiel Board

showroommodellen

Tot 50% korting

sale