Auping

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf in Nederland. Het bedrijf begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde de organisatie zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is dit bedrijf altijd trendsettend geweest in slaapcomfort.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden. De kennis van het slaapproces en gebruik van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.

 

Auping collectie

Auping ledikanten staan voor jarenlange kennis en ervaring en Nederlands vakmanschap. De medewerkers noemen het zelf: “125 jaar gestapelde slaapkennis”. Auping heeft verschillende ledikanten in de collectie:

Een Auping boxspring heeft een lange geschiedenis: Johannes komt in contact met de directeur van het Sint Geertruiden Gasthuis. Hij vraagt Johannes een bed te ontwikkelen dat hygiënischer is dan alle tot nu toe gebruikte bedden. Johannes ontwikkelt de spiraalbodem en deze is nog altijd de basis van iedere boxspring. Auping heeft verschillende boxsprings in de collectie:

Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer is een matras een goede matras? Als hij past bij degene die erop moet liggen. Een kwestie van individuele factoren, zoals lichaamslengte, gewicht en fysieke kenmerken. Maar ook persoonlijke voorkeuren zijn belangrijk. Zo slaapt de een het lekkerst op een harde ondergrond, terwijl de ander juist liever een wat zachtere matras heeft. Auping heeft daarom verschillende matrassen in de collectie:

Bent u meer van de gestoffeerde matrassen? Auping heeft verschillende gestoffeerde matrassen in de collectie:

Een topmatras kan puur dienen als een extra comfortlaag, maar is noodzakelijk wanneer u kiest voor een gestoffeerde matras. Om het comfort van de gestoffeerde matras compleet te maken, is er een gevarieerd topperassortiment voor u samengesteld. Het bestaat uit verschillende typen, met elk zijn eigen samenstelling en comforteigenschappen. Alle topmatrassen zijn ook leverbaar als splittoppers; ideaal wanneer u een verstelbaar bed heeft. Met een splittopper kunt u de beide bedbodems onafhankelijk van elkaar verstellen, maar dan zonder hinderlijke naad in het midden. Auping heeft verschillende topmatrassen in de collectie:

Naast bedden heeft Auping ook nachtkastjes. Deze kunnen in meerdere kleuren en uitvoeringen, met elk bed gecombineerd worden. Wilt u opbergruimte? Kies dan voor een laatje. Ook in de nachtkastjes herkent u de kwaliteit van dit Nederlandse topbedrijf.

Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook uw kussen is heel belangrijk. Het moet uw nek en hoofd zodanig ondersteunen dat uw nekspieren zich helemaal kunnen ontspannen. Maar ook de temperatuur is ontzettend belangrijk. Kies daarom altijd voor een dekbed dat past bij uw omgeving en uw persoonlijke wensen. En om de slaapkamer helemaal af te maken: gelukkig hebben ze ook gedacht aan luxe bedlinnen en stijlvolle accessoires. 

Kun je niet wachten om te slapen op je nieuwe bed? Denk dan eens aan een showroommodel: je ziet precies wat je koopt en het is supersnel leverbaar! Bekijk direct een Auping showroommodel op onze website.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale