ABC Reoler

In 1917 werd een meubelmakerij opgericht in Aulum, Denemarken. De timmerman ontwikkelde door de jaren heen een systeem om op heel flexibele wijze een kast samen te stellen. Het idee was om een eenvoudig, flexibel en multifunctioneel kastensysteem te maken.

Het resultaat was het ABC Classic kastensysteem in grenenhout. Gedurende bijna 40 jaar heeft ABC Classic bewezen dat de kwaliteiten en mogelijkheden als flexibel en multifunctioneel systeem ongekend zijn. Dit systeem kon zeer eenvoudig opgebouwd worden en weer uit elkaar gehaald worden om op een andere wijze weer gemonteerd te worden. Dit om een ander praktisch gebruik te bereiken, in plaats van te worden vervangen.

Lundia ABC Quadrant is eveneens een product van ABC-Reoler, de meubelmakerij in Aulum, waar de details, flexibiliteit en multifunctionaliteit als basis zijn genomen. Het is erg belangrijk voor ABC- Reoler dat het systeem invulling geeft aan uw wensen met betrekking tot opbergmogelijkheden en flexibiliteit. Het systeem dient tevens een visuele ervaring te zijn.

De Droomfabriek heeft gekozen voor het systeem Lundia ABC Quadrant, omdat het mooi, duurzaam en flexibel is. Wat u ook bedenkt, vaak kunnen we het realiseren met Lundia ABC Quadrant. Wanneer u kiest voor een kast van ABC- Reoler dan kiest u voor kwaliteit voor de lange termijn.

Klik hier voor de mogelijkheden van Lundia ABC Quadrant