​Je ziet je boekenkast, servieskast of dressoir in gedachten al helemaal voor je. De boeken erin, maar ook alle gezelschapsspellen. De model-onderzeeër liggend in het vak naast het vak waar de Yotam Ottolenghi serie moet komen te staan. Daarnaast weer een vak met een deur om die voortreffelijke cognac in het donker te bewaren. Een kast die boven de deur gaat, of om de hoek. Etaleren en opbergen. Het moet wel een mooi meubel zijn, slim ingedeeld en ruim genoeg om alles erin kwijt te kunnen. De indeling, de breedte en hoogte, jij mag het zeggen. Ook de diepte natuurlijk. Je wilt open elementen erin, vakken met een klep, een deur, een of meer laden? Kan. Materiaal keuze te over. Lak, hoogglans lak, fineer, melamine en glas. En dat in een passende kleur. Met Lundia Nuvola kunnen wij het voor je maken!

Lundia Nuvola hoekkast Lundia Nuvola Lundia Nuvola

Gun je boeken Lundia Nuvola. Wij maken van een boekenverzameling een bibliotheek. Hoge smalle vakken of lage brede. Een boekenkast diep genoeg voor kunstboeken of alleen voor pockets. Volledig hangend of staand. Wij ontwerpen jouw Lundia Nuvola boekenkast op maat met behulp van ons 3D tekenprogramma. Jij bedenkt en wij tekenen jouw kast op maat.

Lundia Nuvola Lundia Nuvola Lundia Nuvola kast

​Lundia Nuvola is ook mooi voor een televisiekast: Je televisie achter een schuifdeur? Het kan! Eronder ruimte voor andere apparatuur: de digitale ontvanger, de Wii en misschien nog wel een cd-speler? Alles netjes weggewerkt met ruimte voor de kabels. Deurtjes ervoor, of een klep met ons speciale Hifi-doek, zodat de afstandsbedieningen werken zonder dat de deuren open hoeven? Ideaal!

Lundia Nuvola Lundia NuvolaLundia Nuvola

Heb je zo je eigen wensen en ideeën over een dressoir: met Nuvola kan het! Strak en felgekleurd of notenhout met een vintagelook; het is geen enkel probleem. Bedenk het maar!

Lundia Nuvola Lundia Nuvola Lundia Nuvola

Lundia Nuvola laat zich ook goed lenen voor de ideale kantoorkast. In een hoek of boven een doorgang. Met laden of deuren onderin en boven een vitrine voor je mooiste spullen. Zeg het maar!

Lundia Nuvola Lundia Nuvola Lundia Nuvola

Maar stel dat je zelf een idee hebt: een lage kast, een hangende kast erboven, een kikkergroen kastje of een zonnegeel dressoir: wij kunnen dat!

​Mogelijkheden van Lundia Nuvola

De mogelijkheden van Lundia Nuvola zijn bijna eindeloos. Je kast wordt volledig op maat gemaakt in melamine, matte lak, hoogglans lak of fineer. Naar jouw smaak van dun of dik materiaal. Verder kun je kiezen voor deuren, dubbele deuren, laden en kleppen; allemaal op maat gemaakt. Ook de keuze voor een achterwand; van een contrasterende kleur, van dezelfde kleur of helemaal geen achterwand, het is aan jou! Wanneer het technisch kan, kunnen wij het maken van Lundia Nuvola. ​

Van dinsdag tot en met zaterdag staat het team van de Droomfabriek voor je klaar om Lundia kasten voor je te ontwerpen. Passend bij jouw ruimte, wensen en budget. Onze Lundia Nuvola kasten bieden alle opbergruimte die je nodig hebt. Niet alleen praktisch, maar ook opvallend fraai vormgegeven. Om je te inspireren hebben wij normaal gesproken een aantal Lundia Nuvola opstellingen in de showroom staan. Daarnaast hebben wij alle stalen voorhanden. Hier kun je de verschillende materialen en mogelijkheden bekijken en voelen hoe degelijk het systeem is.

​Kom je ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat je verrassen door onze oplossingen.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale