​Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme hout-penverbinding. Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Lundia staat ook duurzaamheid, want Lundia kasten worden al 60 jaar geproduceerd en gaan vaak generaties mee.​ Lundia heeft inmiddels bewezen dat het destijds een werkelijk tijdloos systeem heeft ontwikkeld. Inmiddels heeft Lundia ook andere kasten en kastsystemen in het assortiment.

​​Mogelijkheden van de Lundia kasten

Je ziet je boekenkast, garderobekast, buffetkast of dressoir in gedachten al helemaal voor je. De boeken erin, maar ook alle gezelschapsspellen. De model-onderzeeër liggend in het vak naast het vak waar de Jamie Olivier-serie moet komen te staan. Daarnaast weer een vak met een deur om die voortreffelijke cognac in het donker te bewaren. Of een inloopkast, zo ingedeeld dat je in één oogopslag kunt zien wat je vandaag aan zult trekken. Met rechts de overhemden en links de jasjes. Met een ondiepe Lundia kast onder het raam, voor alle schoenen. Een kast die boven de deur gaat, of om de hoek. Etaleren en opbergen. Het moet wel een mooi meubel zijn, slim ingedeeld en ruim genoeg om alles erin kwijt te kunnen.

Lundia kasten op maat

Hij bestaat, jouw hoogstpersoonlijke kast op maat. De indeling, de breedte en hoogte, jij mag het zeggen. Ook de diepte natuurlijk. Je wilt open elementen erin, vakken met een klep, een deur, een of meer laden? Kan. Materiaal keuze te over. Lak, hoogglans lak, fineer, melamine en glas. En dat in een passende kleur. Met vele accessoires maakt je je Lundia kasten nog persoonlijker. ​​Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussen: Deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk. Zowel voor de woonkamer als de slaapkamer. Jij bedenkt en wij tekenen jouw kast op maat.​

Lundia Nuvola kast

Lundia modulaire kasten

Lundia heeft ook een modulair en flexibel kastsysteem. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden. Met het Lundia Original systeem en het Lundia ABC Quadrant systeem kan bijna elk meubel gerealiseerd worden. Van dressoir tot geavanceerd opbergsysteem. Van hoogslaper tot ideale werkplek. Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een kast kan worden samengesteld. De transparante en dekkende kleuren zorgen ervoor dat iedere Lundia kast een persoonlijk beeld kan brengen.

Lundia actie 

Kom naar de Droomfabriek

Van dinsdag tot en met zaterdag staat het team van de Droomfabriek voor je klaar om Lundia kasten voor je te ontwerpen. Passend bij jouw ruimte, wensen en budget. Onze Lundia kasten collectie biedt alle opbergruimte die je nodig hebt. Niet alleen praktisch, maar ook opvallend fraai vormgegeven. Je kunt kiezen voor een kastsysteem met standaardmaten of op maat gemaakt. Ook dat is geen enkel probleem bij de Droomfabriek.

Kom je ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat je verrassen door onze oplossingen.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale