Lundia ABC Quadrant

Lundia ABC Quadrant is een design meubel met een grote reeks aan mogelijkheden. De gepatenteerde verbinding in combinatie met slanke gelakte panelen maakt Quadrant pas echt bijzonder. De MDF panelen zijn zeer sterk door de unieke constructie. De draagkracht per plank is maar liefst 25 kg. De dunne afgeronde panelen in combinatie met de aluminium designdetails geven de kast een zeer strakke en minimalistische uitstraling. Ook als het een grote kast moet worden, zal deze nooit massief tonen.

​Lundia ABC Quadrant is een modulair systeem, waardoor het mogelijk is om uw eigen kast te maken, geheel naar uw eigen ontwerp en idee. Ook kunt u de kast na het opbouwen anders indelen, of -na verloop van tijd – het ontwerp van de hele kast veranderen.

Mogelijkheden van Lundia ABC Quadrant

​De kasten zijn verkrijgbaar in twee tinten wit, taupe, antraciet, zwart en eiken fineer.

ABC Quadrant kleuren

Naast de basiskleuren uit de Quadrant collectie is het Lundia ABC Quadrant kastensysteem nu ook leverbaar in de prachtige kleurencollectie ‘Colours of the World’ van Sandolin. Dit prachtige kleurenpalet geeft uw Lundia ABC Quadrant boekenkast of scheidingswand nog meer cachet.

ABC Quadrant Colours of the world

Lundia ABC Quadrant is geschikt om aan de wand te hangen maar kan ook op een plint, wielen of pootjes geleverd worden. Uiteraard zijn deze verstelbaar zodat de kast altijd mooi recht staat. Er zijn verschillende deuren en laden toe te voegen om uw spullen netjes en overzichtelijk op te kunnen ruimen. De hoogte- en breedtematen van de modules zijn 20, 40, 60 en 80 cm. U kunt gemakkelijk verschillende hoogtes en breedtes met elkaar combineren in uw eigen ontwerp.De kast kan in 23, 33 of 42 cm diepte worden gemaakt. Ook de dieptes kunt u combineren in uw eigen ontwerp.

​Het Lundia ABC Quadrant systeem laat zich uitstekend lenen om een boekenkast of televisiekast van te maken. Maar, omdat er gespeeld kan worden met achterpanelen, is ook een room divider een goed idee. Wilt u extra opbergruimte in de keuken? Kijk dan eens naar een element op wielen: Stoer! Denk ook eens aan Lundia ABC Quadrant wanneer u de hal inricht; wanneer u de ondiepe variant gebruikt, heeft u genoeg opbergruimte voor de handschoenen en sjaals én voldoende loopruimte in de hal! Daarnaast is dit systeem uitermate geschikt om de slaapkamer mee aan te kleden: nachtkastjes en commodes van Lundia ABC Quadrant stylen uw slaapkamer áf.

Kom naar de Droomfabriek

Elke dag staat het team van de Droomfabriek voor u klaar om Lundia kasten voor u te ontwerpen. Passend bij uw ruimte, wensen en budget. Onze Lundia ABC Quadrant kasten collectie biedt alle opbergruimte die u nodig heeft. Niet alleen praktisch, maar ook opvallend fraai vormgegeven. In principe hebben wij altijd een mooie Lundia ABC Quadrant opstelling in de winkel staan. Daarnaast hebben wij alle stalen in de winkel liggen, zodat u altijd de kleuren en materialen kunt komen ervaren.

Komt u ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat u verrassen door onze oplossingen.