Lundia ABC Quadrant is een design meubel met een grote reeks aan mogelijkheden. De gepatenteerde verbinding in combinatie met slanke gelakte panelen maakt Quadrant echt bijzonder. De MDF panelen zijn zeer sterk door de unieke constructie. De draagkracht per plank is groot. De dunne afgeronde panelen in combinatie met de aluminium designdetails geven de kast een zeer strakke en minimalistische uitstraling. Ook als het een grote kast moet worden, zal deze nooit massief tonen.

​Lundia ABC Quadrant is een modulair systeem, waardoor het mogelijk is om jouw eigen kast te maken, geheel naar je eigen ontwerp en idee. Ook kun je de kast na het opbouwen anders indelen, of -na verloop van tijd – het ontwerp van de hele kast veranderen.

Mogelijkheden van Lundia ABC Quadrant

​De kasten zijn verkrijgbaar in zwart, wit, taupe, antraciet en eiken fineer. Naast de basiskleuren werkt Quadrant ook met drie inspiratie thema’s: Calm me, By nature en Up to speed. Maar mocht je je niet herkennen in de thema’s: Quadrant is verkrijgbaar in heel veel kleuren: maar liefst 1900!

 

 

Lundia ABC Quadrant is geschikt om aan de wand te hangen maar kan ook op een plint, wielen of pootjes geleverd worden. Uiteraard zijn deze verstelbaar zodat de kast altijd mooi recht staat. Er zijn verschillende deuren en laden toe te voegen om je spullen netjes en overzichtelijk op te kunnen ruimen. De hoogte- en breedtematen van de modules zijn 20, 40, 60 en 80 cm. Je kunt gemakkelijk verschillende hoogtes en breedtes met elkaar combineren in je eigen ontwerp. De kast kan in 23, 33 of 42 cm diepte worden gemaakt. Ook de dieptes kun je combineren in je eigen ontwerp.

​Het Lundia ABC Quadrant systeem laat zich uitstekend lenen om een boekenkast of televisiekast van te maken. Maar, omdat er gespeeld kan worden met achterpanelen, is ook een roomdivider een goed idee. Wil je extra opbergruimte in de keuken? Kijk dan eens naar een element op wielen: Stoer! Denk ook eens aan Lundia ABC Quadrant wanneer je de hal inricht; wanneer je de ondiepe variant gebruikt, heb je genoeg opbergruimte voor de handschoenen en sjaals én voldoende loopruimte in de hal! Daarnaast is dit systeem uitermate geschikt om de slaapkamer mee aan te kleden: nachtkastjes en commodes van Lundia ABC Quadrant maken jouwslaapkamer áf.

  Quadrant hangend nachtkastje

Elke dag staat het team van de Droomfabriek voor je klaar om kasten voor je te ontwerpen. Passend bij jouw ruimte, wensen en budget. Onze Lundia ABC Quadrant kasten collectie biedt alle opbergruimte die je nodig heeft. Niet alleen praktisch, maar ook opvallend fraai vormgegeven. In principe hebben wij altijd een mooie Lundia ABC Quadrant opstelling in de winkel staan. Daarnaast hebben wij alle stalen in de winkel liggen, zodat je altijd de kleuren en materialen kunt komen ervaren.

Kom je ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat je verrassen door onze oplossingen. Wil je liever direct een offerte: Kijk dan hier.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale