Televisiekasten

Televisiekasten
Een televisiekast is bijna altijd prominent aanwezig in de woonkamer. U wilt dan ook graag een mooie, praktische kast. Uw TV in het zicht of juist aan het zicht onttrokken? Daarbij nog voldoende opbergruimte voor boeken, dvd’s en plaats voor uw soundbar? Met de kasten van de Droomfabriek lukt het altijd, want wij verkopen kasten van verschillende systemen.

Lundia Nuvola
De perfecte televisiekast vindt u bij Lundia Nuvola. Helemaal naar uw wensen samengesteld. Met losse elementen, een deur, een groot vak voor de televisie en een houten accent. U wenst, wij ontwerpen.

ABC Quadrant
ABC Quadrant is een design meubel met een grote reeks aan mogelijkheden. De gepatenteerde verbinding in combinatie met slanke gelakte panelen maakt Quadrant pas echt bijzonder. De aluminium details geven de kast een zeer strakke en minimalistische uitstraling. Ook als het een grote kast moet zijn zal deze nooit “massief” tonen. Met het verfijnde ABC Quadrant wordt het altijd mooi! U kunt kiezen uit 7 standaard kleuren en daarnaast uit vele accentkleuren. Op een plint, op wielen of toch maar hangend aan de muur?

Lundia Original
Lundia ontstaat in 1949, als de Zweedse ontwerper Harald Lundqvist de Nederlandse meubelmakers Heinen en Colebrander enthousiast weet te maken voor zijn stellingkasten en opbergsystemen, gebaseerd op zijn gepatenteerde hout-pen verbinding. Het originele Lundia systeem is nog springlevend. Onder de naam Lundia Original met volop variatiemogelijkheden in het blanke hout van toen en in de kleuren van nu. Met het Lundia Original systeem stelt u uw eigen televisiekast samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Een bijzondere televisiekast, passend bij uw voorkeur en interieur. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken.

De ontwerpers van de Droomfabriek bedenken de mooiste televisiekasten. Neemt u de globale maten mee van de ruimte die u wilt benutten. Wij nemen de tijd om u onze televisiekasten te laten zien en een ontwerp te maken dat helemaal bij u past.

Alle 5 resultaten