Nachtkastjes

Nachtkastjes

Er zijn mensen die beweren dat het nachtkastje veel over de eigenaar vertelt. Zo ver willen wij niet gaan, maar met de keuze van het nachtkastje wordt wel de stijl van de slaapkamer benadrukt. Kiest u voor een modern nachtkastje of juist voor eentje die wat meer nostalgisch is? Kiest u voor een laatje, een deurtje of voor beide?

De Droomfabriek heeft een uitgebreide collectie nachtkastjes. Tafeltjes, hockers en kastjes ontworpen om naast het bed te staan, om lampjes, wekkers, boeken, drankjes, medicatie en/of andere nuttige dingetjes op of in te zetten.

Auping nachtkastjes
Naast bedden heeft Auping ook accessoires zoals nachtkastjes. Deze kunnen in meerdere kleuren en uitvoeringen, met elk bed gecombineerd worden. Ook in de nachtkastjes herkent u de kwaliteit van Auping.

Trecompany nachtkastjes
De nachtkastjes van Trecompany hebben een eigen natuurlijk karakter, omdat zij vervaardigd zijn van eerlijke, echte materialen zoals massief geolied eiken. De nachtkastjes zijn warm en toch strak, in stoer hout of in uw eigen kleur gelakt.

ABC Quadrant
Wij vinden de nachtkastjes gemaakt met het verfijnde ABC Quadrant ook heel erg mooi. U kunt kiezen uit 7 standaard kleuren en daarnaast uit vele accentkleuren. Op een plint, op wielen of toch maar hangend aan de muur?