Ladekasten

Ladekasten

De ladekast ontbreekt in geen enkel huis. Praktisch, fraai en ruimtelijk. Uw papieren, foto’s, Ipod, Ipad, cd’s en zo meer. Alles netjes opgeborgen en gemakkelijk terug te vinden. Ideaal! Een ladekast kan ook als nachtkastje gebruikt worden of als bijvoorbeeld commode. En wat dacht u van een prachtige ladekast in uw hal? Zodat elke huisgenoot weet waar zijn sleutels en handschoenen zijn.

ABC Quadrant
ABC Quadrant is uniek door een gepatenteerde verbinding middels een aluminium profiel. Door dit profiel is het mogelijk met zeer dunne panelen een ladekast te maken, geheel naar uw eigen ontwerp en idee. Hierdoor kunt u de kast na het opbouwen anders indelen, of het ontwerp van de hele kast te veranderen.

Lundia Original
Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme hout-penverbinding. Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Lundia heeft inmiddels bewezen dat het destijds een werkelijk tijdloos systeem heeft ontwikkeld.

Lundia Nuvola
Lundia Nuvola is de kast die tot in detail aansluit bij al uw wensen. En precies uw smaak is! Hij bestaat, uw hoogstpersoonlijke ladekast op maat. De indeling, de breedte en hoogte, u mag het zeggen. Ook de diepte natuurlijk.

Komt u ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte waar de ladekasten komen te staan en laat u verrassen door onze oplossingen.

Alle 3 resultaten