Inloopkasten

Inloopkasten

Droomt u ook van een inloopkast? Weet u al hoe u uw schoenen gaat indelen, waar de kleding komt te hangen en hoe groot de spiegel zal zijn in de inloopkast? Inloopkasten variëren van klein tot groot, van smal tot breed en van laag tot hoog. Van elke ruimte kunnen wij een inloopkast maken. Zelfs in een kleine kamer kunt u een prachtige inloopkast creëren voor al uw kleding, schoenen en accessoires.

Raffito
Raffito is een uniek schuifdeuren-, draaideuren- en interieurconcept. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, opbergen kunt u voortaan “in stijl”, want er is er altijd één die bij u past.

Lundia ‘slim van binnen’
Lundia ‘slim van binnen’ is een kastinterieur dat bij elke stijl past. Door stijlelementen, accessoires, materialen en kleuren te combineren ontstaat de ideale inloopkast.

Lundia Nuvola
Met de nieuwe inloopkasten van Nuvola wordt de inloopkast een waar paradijs. Kleding netjes opgeborgen in een kast die perfect in de kamer past. Ruim voldoende om alles in kwijt te kunnen. De ruimte in de garderobekast wordt uitstekend benut met de praktische opbergvakken. Met deze garderobekast in huis zal de inloopkast een oase van rust zijn.

Lundia Original
Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme hout-penverbinding. Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Lundia heeft inmiddels bewezen dat het destijds een werkelijk tijdloos systeem heeft ontwikkeld.

Komt u ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat u verrassen door onze oplossingen.

Alle 2 resultaten