Garderobekasten

Garderobekasten

Elke dag staat het team van de Droomfabriek voor u klaar om garderobekasten voor u te ontwerpen. Passend bij uw ruimte, garderobe en budget. Onze garderobekasten collectie biedt alle opbergruimte die u nodig heeft. Niet alleen praktisch, maar ook opvallend fraai vormgegeven. U kunt kiezen uit schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten. Voor uw garderobekasten kunt u kiezen voor standaardmaten. Maar heeft u liever garderobekasten op maat, precies op de door u gewenste maat gemaakt? Ook dat is geen enkel probleem bij de Droomfabriek.

Raffito
Raffito is een uniek schuifdeuren-, draaideuren- en interieurconcept. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, opbergen kunt u voortaan “in stijl”, want er is er altijd één die bij u past.

Lundia schuifdeurkasten
Vijf verschillende stijlen en een kastinterieur dat bij elke stijl past. Dat zijn de Lundia schuifdeurkasten. Door stijlelementen, accessoires, materialen en kleuren te combineren ontstaat de ideale schuifdeurkast.

Lundia Nuvola
Met de nieuwe garderobekasten van Nuvola wordt de slaapkamer een waar paradijs. Kleding netjes opgeborgen in een kast die perfect in de kamer past. Ruim voldoende om alles in kwijt te kunnen. De ruimte in de garderobekast wordt uitstekend benut met de praktische opbergvakken. Met deze garderobekast in huis zal de slaapkamer een oase van rust zijn.

Lundia Original
Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme hout-penverbinding. Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Lundia heeft inmiddels bewezen dat het destijds een werkelijk tijdloos systeem heeft ontwikkeld.

Komt u ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat u verrassen door onze oplossingen.

Alle 13 resultaten