Buffetkasten

Buffetkasten

Fraai van buiten en functioneel van binnen. Een buffetkast is veel méér dan alleen een kast voor het servies. Het is een multifunctionele kast die vaak in de woonkamer geplaatst wordt. Een kast die opvalt, of juist in de inrichting blend. Met voldoende opbergruimte en tevens praktisch. Voor servies, boeken, foto’s, kunstwerken, vazen en zo meer…..Bij de Droomfabriek ontwerpen wij vaak buffetkasten. Een aantal van onze kastsystemen zijn perfect voor deze toepassing!

Lundia Original
Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme hout-penverbinding. Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Lundia heeft inmiddels bewezen dat het destijds een werkelijk tijdloos systeem heeft ontwikkeld.

Lundia Nuvola
Lundia Nuvola is de kast die tot in detail aansluit bij al uw wensen. En precies uw smaak is! Hij bestaat, uw hoogstpersoonlijke kast op maat. De indeling, de breedte en hoogte, u mag het zeggen. Ook de diepte natuurlijk.

ABC Quadrant
ABC Quadrant is uniek door een gepatenteerde verbinding middels een aluminium profiel. Door dit profiel is het mogelijk met zeer dunne panelen een systeemkast te maken, geheel naar uw eigen ontwerp en idee. Hierdoor kunt u de kast na het opbouwen anders indelen, of het ontwerp van de hele kast te veranderen.

Komt u ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat u verrassen door onze oplossingen.

Alle 5 resultaten