Boekenkasten

Boekenkasten

Leest u boeken? Wij lezen de boekenkasten van onze klanten! Met een goed gevulde boekenkast laat de eigenaar zien wat hij leest en dus wat hij weet. Zijn de boeken in de boekenkasten gerangschikt op alfabet? De eigenaar is een geboren documentalist. Zijn de boeken gegroepeerd op kleur? De eigenaar is stylist in hart en nieren. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want bij de Droomfabriek kijken we nergens meer van op als het om boekenkasten gaat. Onze boekenkasten bieden uw boeken alle ruimte. Niet alleen maar praktisch, maar ook heel mooi.

Lundia Original
Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme hout-penverbinding. Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Lundia heeft inmiddels bewezen dat het destijds een werkelijk tijdloos systeem heeft ontwikkeld.

Lundia Nuvola
Lundia Nuvola is de kast die tot in detail aansluit bij al uw wensen. En precies uw smaak is! Hij bestaat, uw hoogstpersoonlijke kast op maat. De indeling, de breedte en hoogte, u mag het zeggen. Ook de diepte natuurlijk.

ABC Quadrant
ABC Quadrant is uniek door een gepatenteerde verbinding middels een aluminium profiel. Door dit profiel is het mogelijk met zeer dunne panelen een systeemkast te maken, geheel naar uw eigen ontwerp en idee. Hierdoor kunt u de kast na het opbouwen anders indelen, of het ontwerp van de hele kast te veranderen.

Komt u ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat u verrassen door onze oplossingen.

Alle 5 resultaten