Kasten

Kasten

Kasten en kastwanden brengen een huis op orde en zorgen voor rust en ruimte in het interieur. Wandbreed, plafondhoog of een standaard afmeting. Door de vele mogelijkheden in materialen en kleuren kunt u een kast ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet. De Droomfabriek vindt het een uitdaging om voor elke ruimte deuren, kasten en scheidingselementen te ontwerpen. Met als uitgangspunt dat functie en design perfect moeten harmoniëren, of juist contrasteren. Iedere toepassing wordt zo een individueel stijlelement en draagt bij aan de uitstraling van een smaakvol interieur. Geen enkele oplossing is standaard, de kwaliteit is dat wel.

Lundia Original
Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme hout-penverbinding. Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Lundia heeft inmiddels bewezen dat het destijds een werkelijk tijdloos systeem heeft ontwikkeld.

Lundia Nuvola
Lundia Nuvola is de kast die tot in detail aansluit bij al uw wensen. En precies uw smaak is! Hij bestaat, uw hoogstpersoonlijke kast op maat. De indeling, de breedte en hoogte, u mag het zeggen. Ook de diepte natuurlijk.

Lundia schuifdeurkasten
Vijf verschillende stijlen en een kastinterieur dat bij elke stijl past. Dat zijn de Lundia schuifdeurkasten. Door stijlelementen, accessoires, materialen en kleuren te combineren ontstaat de ideale schuifdeurkast.

Lundia Quadrant
Lundia Quadrant is uniek door een gepatenteerde verbinding middels een aluminium profiel. Door dit profiel is het mogelijk met zeer dunne panelen een systeemkast te maken, geheel naar uw eigen ontwerp en idee. Hierdoor kunt u de kast na het opbouwen anders indelen, of het ontwerp van de hele kast te veranderen.

Raffito
Raffito is een uniek schuifdeuren-, draaideuren- en interieurconcept. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, opbergen kunt u voortaan “in stijl”, want er is er altijd één die bij u past.

Komt u ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat u verrassen door onze oplossingen.