Kasten van de Droomfabriek

Kasten van de Droomfabriek brengen jouw huis op orde en zorgen voor rust en ruimte in je interieur. Plafondhoog, wandbreed, of juist niet. Met een keuze uit verschillende materialen en een veelheid aan kleuren ontwerp je samen met ons een kast die helemaal aan jouw wensen voldoet. Elke keer weer is het voor ons een mooie uitdaging om kasten te ontwerpen om zo de ruimte te laten spreken. Met als basisidee dat de kasten uiterst functioneel zijn én bijdragen aan het interieur, op de manier zoals jij dat wilt. Ieder ontwerp is daarom uniek.

Merken van de Droomfabriek

Caccaro
Onze favoriete kastenfabriek uit Italië heeft een veelheid aan modules die perfect gecombineerd kunnen worden. Wil je een kast met allemaal deuren van vloer tot plafond? Of in een aantal modules nissen? Of in een aantal modules helemaal geen deur? Het kan allemaal. Aan elke ruimte in je huis is gedacht; de woonkamer, de slaapkamer, de hal en de studeerkamer.

Lundia Original
Het unieke Lundia Original systeem is nog springlevend! En wij verkopen het nog steeds met veel plezier. Omdat het een massief houten basis heeft, duurzaam is en gemakkleijk aan te passen is. Tel daarbij op dat het te verkrijgen is in blank gelakt hout én in verschillende mooie kleuren. Dan begrijp je dat wij fan zijn van dit mooie tijdloze systeem.

Lundia Nuvola
Jouw hoogstpersoonlijke kast op maat bestaat, en heet Lundia Nuvola. Welke hoogte wil je, en welke breedte? Vergeet ook de diepte niet; jij mag het zeggen! Tot op de millimeter op maat, de deuren en laden op de plek die jij zelf kiest en uitgevoerd in de kleur die jij wil. Nog flexibeler dan Lundia Original en met een strakkere uitstraling.

Lundia schuifdeurkasten
Een schuifdeurkast van vloer tot plafond en wandbreed. Dat is het idee van de Lundia schuifdeurkasten. De deuren zijn er in verschillende stijlen en kleuren en het interieur is helemaal aan te passen naar jouw wensen. Voeg accessoires toe zoals laden en schoenenplanken en maak zo jouw ideale op maat gemaakte kast. 

Raffito
Ons meest flexibele kastensysteem is Raffito. Voor de meest uitdagende projecten kijken wij eerst naar dit systeem. Maar ook voor een ruimte met minder uitdaging is dit een mooi kastensysteem. Op maat gemaakt, met draai- of schuifdeuren, in veel mooie stijlen, kleuren en uitvoeringen.

Quadrant
Quadrant is een uniek Scandinavisch kastensysteem. Wij vinden het eigenlijk Deens Design, zo mooi is het. Van nachtkastje tot grote boekenkast, van wandelement tot roomdivider: wij ontwerpen het speciaal voor jou van Quadrant. Verkrijgbaar in een aantal standaardkleuren én in alle NCS kleuren! 

Kom je ons een bezoek brengen? Het is handig om daarvoor een afspraak te maken, dan weten wij zeker dat we alle tijd voor jouw project hebben.

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale