Wil je die inloopkast realiseren waar je al jaren van droomt? Of de ruimte in de hal beter benutten? Misschien is het tijd om die rommelige wand in de studeerkamer eens aan te pakken! Kastdeuren op maat bieden oneindig veel mogelijkheden. Je ruimte wordt overzichtelijker, opgeruimder en sfeervoller.

Klassieke kastdeuren

Met de klassieke kastdeuren van de Droomfabriek, tover je elke rommelige kamer om tot een sfeervolle ruimte. Klassieke kastdeuren zijn geschikt voor de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer en zolder. Deze kastdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, in verschillende uitvoeringen en met verschillende handgrepen. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor verlichting boven de deuren. Uiteraard is er ook een interieur voor achter de kastdeuren op maat mogelijk.

Raffito garderobekast met stijldeuren klassiek

Moderne kastdeuren op maat

Met de moderne kastdeuren op maat van de Droomfabriek, maak je de ruimte functioneel en opgeruimd. Moderne kastdeuren zijn geschikt voor de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer en zolder. Deze kastdeuren zijn verkrijgbaar met of zonder omlijsting,  in verschillende kleuren, in verschillende uitvoeringen en met verschillende accessoires. Uiteraard is er ook een interieur voor achter de op maat gemaakte kastdeuren mogelijk.

Raffito Modern Raffito garderobekast omlijste deuren Raffito garderobekast omlijste deuren

Loft kastdeuren

Met de Loft kastdeuren van de Droomfabriek transformeer je je ruimte in een warme en opgeruimde kamer. Loft kastdeuren zijn geschikt voor de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer en zolder. Deze kastdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verscheidene handgrepen. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor verlichting boven de deuren.

Raffito Loft wit Raffito Loft Raffito kasten

Landelijke kastdeuren

Met de landelijke kastdeuren maak je van je kamer direct een sfeervolle en behaaglijke ruimte! De landelijke kastdeuren  zijn geschikt voor de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer en zolder. Deze kastdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen.

Raffito Barn Raffito Garderobekast Barn fjordgroen

De Droomfabriek heeft verschillende merken kastdeuren en kasten op maat: Raffito en Lundia. De adviseurs van de Droomfabriek zijn gespecialiseerd in kastdeuren op maat van beide systemen. Wij vertalen jouw ideeën in een mooi ontwerp en zullen je adviseren waar nodig. Kom bij ons langs en wij ontwerpen vrijblijvend kasten en kastdeuren voor jou. Met de uitstraling die je wilt en het gemak waarvan je altijd hebt gedroomd.

Ontwerp slaapkamer met garderobekast    Ontwerp slaapkamer met walk in closet    Ontwerp slaapkamer met hoek garderobekast

Wij vinden het fijn wanneer je van te voren aangeeft dat je komt. Neem de globale meten mee van de ruimte die je hebt. Dan nemen wij de tijd om jou de kastdeuren te laten zien en een ontwerp te maken dat helemaal bij jou en jouw huis past. Tijdens het ontwerpen kun je precies zien wat de kastdeuren kosten en welke prijsconsequenties je aanpassingen hebben. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan komen wij op afspraak bij je thuis de exacte maten meten. Binnen 4 weken kunnen de op maat gemaakte kastdeuren al bij jou thuis staan!

Of het nu gaat om kastdeuren in de woonkamer, hal of slaapkamer; bij de Droomfabriek heef de mooiste kastdeuren!