Zeg me wat er op uw nachtkastje ligt, dan zeg ik wie u bent!

Volgens Wikipedia is een nachtkastje “een tafeltje of kastje ontworpen om naast het bed (of ergens anders in de slaapkamer) te staan, om van alles op of in te zetten wat nodig kan zijn tijdens de nacht.”

Uit ervaring kunnen we zeggen dat wat jij heel belangrijk vindt, terug te vinden is op of in je nachtkastje. Hou je van lezen? Dan ligt er vast een boek in. Vindt je uiterlijke verzorging belangrijk? Dan ligt er vast een tube of potje van het één of ander naast je bed. Je hoeft Bep het medium dus echt niet te zijn om te weten wat de eigenaar van het kastje bezighoudt en belangrijk vindt. Wij -bedweters van professie- vinden dat oprecht interessant.

Bij de koop van een bed wordt het nachttafeltje vaak vergeten door de klant. Dat is begrijpelijk, want het kopen van een bed houdt in dat er veel keuzes gemaakt moeten worden, écht heel veel keuzes. En wij merken in de winkel vaak dat de klant blij is dat de knoop is doorgehakt over het bed en zijn of haar hoofd staat er dan niet naar om óók nog eens te kijken naar nachtkastjes. En dat betekent dat er straks oude kastjes staan naast het nieuwe bed, of misschien wel helemaal geen kastjes en het boek, de tube handcrème en de wekker staan op de grond. Zonde!

Wij denken dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn. Onze meeste klanten willen hetzelfde: een nachtkastje met een klein laatje (of een deurtje) én qua kleur passend bij het bed. Een greep uit ons assortiment:

Auping Pixel nachtkastje

nachtkastje Auping PixelAuping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan je slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het houten rompje, de stalen pootjes en het stalen ladefrontje zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen in alle Auping lakkleuren, waardoor er wel 1000 verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

 

Loof Tripod nachtkastje

Nachtkastje Loof Tripod

Loof Tripod met lade is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder teveel ruimte in te nemen. Loof Nachtkastje Tripod met lade heeft door de 3 schuine pootjes een zwevend karakter. De kleine lade biedt opbergruimte voor kleine spulletjes zoals een boek of sieraden. Het nachtkastje heeft een subtiel detail: aan de onderzijde van de lade is een uitsparing gemaakt zodat de lade makkelijk te openen is. Het nachtkastje Loof Tripod is uiteraard mooi te combineren met de bedden van Loof, maar ook bij een boxspring of een gekleurd ledikant staat dit kastje bijzonder mooi.

 

ABC Quadrant nachtkastje

Nachtkastje ABC Quadrant ABC Quadrant is een design meubel met een grote reeks aan mogelijkheden. De gepatenteerde verbinding in combinatie met slanke gelakte panelen maakt Quadrant echt bijzonder. Van dit systeem kun je een grote boekenkast maken, maar ook bijvoorbeeld een nachtkastje. De aluminium details geven het nachtkastje een zeer strakke en minimalistische uitstraling. In de winkel hebben wij gekozen voor wielen, maar het kastje kan ook aan de muur gehangen worden, op een stelvoetje, plint of pootje. Vindt je een laatje handiger? Dat kan natuurlijk ook. En ook hier valt weer veel te kiezen: uit maar liefst 48 kleuren!

 

 

Uiteraard hebben we nog veel meer nachtkastjes en waarschijnlijk ook wel dat kastje wat bij jou past. Kijk hiervoor op de site, of nog beter: kom een keertje langs!