alle auping nachtkastjes

Zeg me wat er op uw nachtkastje ligt, dan zeg ik wie u bent!

Volgens Wikipedia is een nachtkastje “een tafeltje of kastje ontworpen om naast het bed (of ergens anders in de slaapkamer) te staan, om van alles op of in te zetten wat nodig kan zijn tijdens de nacht.”

Uit ervaring kunnen we zeggen dat wat jij heel belangrijk vindt, terug te vinden is op of in je nachtkastje. Hou je van lezen? Dan ligt er vast een boek in. Vindt je uiterlijke verzorging belangrijk? Dan ligt er vast een tube of potje van het één of ander naast je bed. Je hoeft Bep het medium dus echt niet te zijn om te weten wat de eigenaar van het kastje bezighoudt en belangrijk vindt. Wij -bedweters van professie- vinden dat oprecht interessant.

Bij de koop van een bed wordt het nachttafeltje vaak vergeten door de klant. Dat is begrijpelijk, want het kopen van een bed houdt in dat er veel keuzes gemaakt moeten worden, écht heel veel keuzes. En wij merken in de winkel vaak dat de klant blij is dat de knoop is doorgehakt over het bed en zijn of haar hoofd staat er dan niet naar om óók nog eens te kijken naar nachtkastjes. En dat betekent dat er straks oude kastjes staan naast het nieuwe bed, of misschien wel helemaal geen kastjes en het boek, de tube handcrème en de wekker staan op de grond. Zonde!

Wij denken dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn. Onze meeste klanten willen hetzelfde: een nachtkastje met een klein laatje (of een deurtje) én qua kleur passend bij het bed. Een greep uit ons assortiment:

Auping Pixel nachtkastje

Auping Pixel Pine Green

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan je slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het houten rompje, de stalen pootjes en het stalen ladefrontje zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen in alle Auping lakkleuren, waardoor er wel 1000 verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

Loof Tripod nachtkastje

Loof Tripod White 5

Loof Tripod met lade is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder teveel ruimte in te nemen. Loof Nachtkastje Tripod met lade heeft door de 3 schuine pootjes een zwevend karakter. De kleine lade biedt opbergruimte voor kleine spulletjes zoals een boek of sieraden. Het nachtkastje heeft een subtiel detail: aan de onderzijde van de lade is een uitsparing gemaakt zodat de lade makkelijk te openen is. Het nachtkastje Loof Tripod is uiteraard mooi te combineren met de bedden van Loof, maar ook bij een boxspring of een gekleurd ledikant staat dit kastje bijzonder mooi.

Quadrant nachtkastje

Quadrant nachtkastje op wielen

Quadrant is een design meubel met een grote reeks aan mogelijkheden. De gepatenteerde verbinding in combinatie met slanke gelakte panelen maakt Quadrant echt bijzonder. Van dit systeem kun je een grote boekenkast maken, maar ook bijvoorbeeld een nachtkastje. De aluminium details geven het nachtkastje een zeer strakke en minimalistische uitstraling. In de winkel hebben wij gekozen voor wielen, maar het kastje kan ook aan de muur gehangen worden, op een stelvoetje, plint of pootje. Vindt je een laatje handiger? Dat kan natuurlijk ook. En ook hier valt weer veel te kiezen: uit maar liefst 48 kleuren!

Mline Cube nachtkastje

M line Supreme met Cube

M line maakt mooie matrassen, kussens en bedden, dat weet je waarschijnlijk al. Maar dat zij ook een heel mooi nachtkastje maken, wist je dat ook? Het nachtkastje Cube is sinds kort in de collectie van M line en wij zijn fan. Mooi om te zien en in zoveel stoffen mogelijk: dat past altijd in jouw slaapkamer! Met het M line Cube nachtkastje kleedt je je slaapkamer in stijl aan. Het nachtkastje kan gestoffeerd worden in één van de M line stoffen, om perfect te matchen met de M line bedden, maar vanwege de vele mogelijkheden matcht het vaak ook mooi met bedden van andere merken.

Auping Hocker

Auping Hocker Rond met Essential Skin

Dat Auping mooie bedden en goede matrassen maakt, dat weet je waarschijnlijk al jaren. Maar wist je dat zij ook hele mooie bijmeubelen maken? Neem bijvoorbeeld de Auping Hocker. Mooi om te zien en in zoveel stoffen mogelijk: dat past altijd in jouw slaapkamer!

Deze ronde hocker is een moderne en stijlvol alternatief voor het nachtkastje. Het geeft voldoende ruimte voor je wekker, leesboek en bril. De hocker is verkrijgbaar in alle stoffen en kleuren van de Auping collectie. Zo kun je een hocker uitkiezen die matcht met je bed, maar je kunt ook een hocker uitkiezen in een stof die juist contrasteert. Auping heeft een uitgebreide stoffencollectie van 14 stoffen in 95 varianten. Van de uni basiscollectie tot mooie, luxe stoffen met dessins. 

Auping Noa tafel

Auping Noa tafel Chocolate Brown Oak2

Er is met liefde aan de Auping Noa gewerkt, dat kun je overal aan zien. Het bed heeft alleen maar zachte vormen en zo ook de bijpassende Auping Noa tafel: een bijzonder mooi ontwerp voor in de slaapkamer.

Het Auping Noa tafeltje kun je naast je bed zetten als nachtkastje, maar je kunt het tafeltje ook kantelen, handig als je nog even wil werken. Of als je lekker wil Netflixen.

Het frame van het tafeltje is gemaakt van Deep black gepoedercoat staal. Het tafelblad is gemaakt van beuken multiplex en te verkrijgen in dezelfde afwerking als het frame van Auping Noa. De magazinehouder aan het tafeltje is van vilt en kun je makkelijk onder het blad vastmaken als je het tafeltje op z’n kant zet, zodat het de grond dan niet raakt.

Loof Bijzettafel Frame

Loof Bijzettafel Frame Klein Eiken Fineer Pure

Loof Bijzettafel Frame bestaat uit een vierkant blad met afgeronde hoeken. De schuin afgewerkte randen geven de bijzettafel een luchtige uitstraling. Ideaal voor telefoon, boek of wekker. Frame is ontwikkeld in samenwerking met stylistenduo April and May en Amsterdams lifestyle merk Marie-Stella-Maris.

Uiteraard hebben we nog veel meer nachtkastjes en waarschijnlijk ook wel dat kastje wat bij jou past. Kijk hiervoor op de site, of nog beter: kom een keertje langs!

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs