Droom je er al jaren van om dat rommelkamertje om te toveren tot een mooie inloopkast? Wil je die nis in de hal beter benutten? Of wil je eindelijk je rommelige slaapkamer eens aan pakken? Garderobekasten op maat maken jouw huis overzichtelijker, sfeervoller en opgeruimd. Het is voor veel ruimtes de ideale oplossing.

Italiaanse garderobekasten

Wil je je interieur naar een hoger niveau tillen? Kijk dan eens bij de garderobekasten van Caccaro! Wat ons betreft de mooiste kasten die er bestaan. Werkelijk alles is tot in de details uitgedacht bij dit systeem: voor elke wens is er wel een oplossing. Door het combineren van de verschillende modules ontstaat vanzelf jouw ultieme kast.

Caccaro Garderobekast hoek Caccaro kast met nis Caccaro woonkamerkast

Klassieke garderobekasten

Je tovert elke rommelige kamer om tot een sfeervolle ruimte met één van de klassieke garderobekasten op maat van de Droomfabriek. Deze kasten zijn verkrijgbaar met verschillende klassieke deuren, in mooie kleuren en met genoeg keuze aan handgrepen. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor verlichting boven de deuren of een spiegel in de deur. Voor het interieur achter de klassieke deuren kun je kiezen uit hangroedes, planken, lades, schoenenplanken en vele accessoires. Een klassieke garderobekast is geschikt voor elke ruimte!

Raffito Klassiek Lundia schuifdeurkast Authentiek en Sierlijk

Moderne garderobekasten

De moderne garderobekasten op maat van de Droomfabriek, maken je ruimte functioneel en opgeruimd. Deze garderobekast is verkrijgbaar met draai– of schuifdeuren, met of zonder omlijsting, in verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan het integreren van je werkplek in de garderobekast. Daar heeft vooral Caccaro ontzettend mooie oplossingen voor.

Raffito Modern Caccaro kast met bureau

Loft garderobekasten op maat

Je transformeert jouw ruimte in een warme en opgeruimde kamer met de Loft garderobekasten op maat van de Droomfabriek . Deze garderobekasten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en met een keur aan handgrepen. Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld kiezen voor verlichting boven de deuren. Het interieur is uiteraard ook helemaal naar wens in te delen.

Raffito Loft wit 2  Raffito Loft  Raffito Garderobekast Loft

Landelijke garderobekasten op maat

Met de landelijke garderobekasten op maat maak je van je kamer direct een sfeervolle en behaaglijke ruimte! Deze garderobekast is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen. Voor het interieur achter de deuren kun je kiezen uit hangroedes, planken, lades, schoenenplanken en vele handige accessoires. De landelijke garderobekast is geschikt alle ruimtes in je huis.

Raffito Barn  Barn detail Raffito Garderobekast Barn fjordgroen

De Droomfabriek heeft verschillende merken garderobekasten op maat: Caccaro, Raffito en Lundia. De adviseurs van de Droomfabriek zijn gespecialiseerd in garderobekasten op maat van alle systemen. Wij vertalen jouw ideeën in een mooi ontwerp en zullen je adviseren waar nodig. Kom bij ons langs en wij ontwerpen vrijblijvend kasten voor jou. Met de uitstraling die je wilt en het gemak waarvan je altijd hebt gedroomd.

Ontwerp slaapkamer met walk in closet Ontwerp slaapkamer met hoek garderobekasten op maat

Om er zeker van te zijn dat er iemand in de winkel is die jou alles kan vertellen over de kasten, kun je van te voren een afspraak maken. Dat mag, maar hoeft zeker niet. Om een prijsopgave te kunnen maken, hebben wij slechts de globale maten nodig van de ruimte. Daarmee kunnen wij een ontwerp maken dat helemaal bij jou en jouw huis past. Wanneer je helemaal tevreden bent met het ontwerp, komen wij op afspraak bij je thuis de exacte maten meten. Binnen 4 weken kan de op maat gemaakte garderobekast al bij je thuis staan!

Of het nu gaat om garderobekasten op maat in de hal, kleedkamer of slaapkamer; bij de Droomfabriek koop je de beste garderobekasten!

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale