Wil je de ruimte in de hal beter benutten? Of wil je eindelijk die inloopkast realiseren waar je al jaren van droomt? Of misschien is het tijd om die rommelige slaapkamer eens aan te pakken! Een garderobekast op maat is voor veel ruimtes de ideale oplossing. Je kamer wordt overzichtelijker, opgeruimder en sfeervoller.

Italiaanse garderobekast

Wil je je interieur naar een hoger niveau tillen? Kijk dan eens bij de garderobekasten van Caccaro! Wat ons betreft de mooiste kasten die er bestaan. Werkelijk alles is tot in de details uitgedacht bij dit systeem: voor elke wens is er wel een oplossing. Door het combineren van de verschillende modules ontstaat vanzelf jouw ultieme kast.

Caccaro Garderobekast hoek Caccaro kast met nis Caccaro woonkamerkast

Klassieke garderobekast

Met een klassieke garderobekast op maat van de Droomfabriek, tover je elke rommelige kamer om tot een sfeervolle ruimte. Een klassieke garderobekast is geschikt voor de hal, slaapkamer, kleedkamer en zolder. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, in verschillende uitvoeringen en met verschillende handgrepen. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor verlichting boven de deuren of in de kast. Voor het interieur achter de deuren kun je kiezen uit planken, hangroedes, lades, schoenenplanken en vele accessoires.

Raffito garderobekast met stijldeuren klassiek

Moderne garderobekast

Met een moderne garderobekast op maat van de Droomfabriek, maakt je je ruimte opgeruimd en functioneel. Een moderne garderobekast is geschikt voor de hal, slaapkamer, kleedkamer en zolder. Een moderne garderobekast is verkrijgbaar met draaideuren en met schuifdeuren, met of zonder omlijsting, in verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen.  Voor het interieur achter de deuren kun je kiezen uit planken, hangroedes, lades, schoenenplanken en vele accessoires. Kies je voor de functionele kasten van Raffito of voor het design van Caccaro?

Raffito garderobekast Modern Raffito garderobekast omlijste deuren Caccaro Garderobekast hoek

Loft garderobekast

Met de Loft garderobekast op maat van de Droomfabriek transformeert je je ruimte in een warme en opgeruimde kamer. Loft garderobekasten zijn geschikt voor de hal, kleedkamer, slaapkamer en zolder. Deze garderobekasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verscheidene handgrepen. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor verlichting boven de deuren. Voor het interieur achter de deuren kun je kiezen uit planken, hangroedes, lades, schoenenplanken en vele accessoires.

Raffito Loft wit 2 Raffito Loft Raffito Garderobekast Loft

Landelijke garderobekast

Met een landelijke garderobekast maak je van je kamer direct een sfeervolle en behaaglijke ruimte! De landelijke garderobekast is geschikt voor de hal, kleedkamer, slaapkamer en zolder. Deze garderobekast is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen. Voor het interieur achter de deuren kun je kiezen uit planken, hangroedes, lades, schoenenplanken en vele accessoires.

Raffito Barn    Barn detail Raffito Garderobekast Barn fjordgroen 

De Droomfabriek heeft verschillende merken garderobekasten op maat: Raffito, Lundia en Caccaro. De adviseurs van de Droomfabriek zijn gespecialiseerd in garderobekasten op maat van alle systemen. Wij vertalen jouw ideeën in een mooi ontwerp en zullen je adviseren waar nodig. van Dinsdag tot en met zaterdag kunt u bij ons langskomen en ontwerpen wij vrijblijvend kasten voor je. Met de uitstraling die je wilt en het gemak waarvan je altijd hebt gedroomd.

Ontwerp slaapkamer met hoek garderobekast Ontwerp slaapkamer met walk in closet  Ontwerp slaapkamer met garderobekast

Wij vinden het fijn wanneer je van te voren aangeeft dat je langskomt. Neem de globale meten mee van de ruimte die je hebt. Dan nemen wij de tijd om je de garderobekasten te laten zien en een ontwerp te maken dat helemaal bij jou en jouw huis past. Tijdens het ontwerpen kun je precies zien wat de garderobekast kost en welke prijsconsequenties jouw aanpassingen hebben. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan komen wij op afspraak bij je thuis de exacte maten meten. Soms kan de op maat gemaakte garderobekast al binnen 4 weken bij je thuis staan!

Of het nu gaat om een garderobekast op maat in de kleedkamer, hal of slaapkamer; bij de Droomfabriek koop je de mooiste garderobekasten!

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale