Ben je op zoek naar een Tempur bed? Wij raden je aan om altijd eerst te komen proefliggen bij ons in de winkel, voordat je een bed aanschaft. Vijf dagen per week kun je terecht bij de Droomfabriek om je te laten adviseren over de aanschaf van een nieuw slaapsysteem van Tempur. Een gedegen advies dat past bij jouw slaapritme, lifestyle en budget. Af en toe heeft Tempur een leuke actie voor de consument, maar wij maken ook graag een aanbieding voor jou wanneer er geen Tempur actie is. De Droomfabriek wordt genoemd als één van de betere Tempur dealers. En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens!

Echte bedweters

De bedweters van de Droomfabriek zijn helemaal thuis in de collectie van Tempur en zij adviseren je graag welk slaapsysteem het best bij jou past. Dat is afhankelijk van je voorkeuren, maar ook van je lichaamsbouw bijvoorbeeld. Wij adviseren je uitgebreid om het beste uit je nacht te halen. Onze Tempur actie zorgt ervoor dat je elke nacht heerlijk slaapt en dat je helemaal fit en uitgerust aan je dag kunt beginnen.

Tempur Relax Bed Tempur North Tempur Zero G

Tempur

In de jaren ’70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal om astronauten te ondersteunen en te beschermen tijdens het opstijgen. Vandaag de dag is Tempur het enige matras- en kussenmerk onder licentie van de US Space Foundation dat het ‘Certified Technology’-zegel mag gebruiken. Tempur bouwt voort op haar geschiedenis van innovatie door te blijven verbeteren en nieuwe materialen en producten te blijven ontwikkelen die de beste nachtrust geven.

Zodra je hebt geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseer je je dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige Tempur materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat je lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt je lichaam maximaal voor je beste nachtrust. Tempur zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.

TEMPUR Original

Met drie matrascollecties, topmatrassen, een breed assortiment kussens, mooie bedden en zelfs boxsprings, is er een Tempur product voor iedereen.

Onze Tempur actie is de beste Tempur actie

Het team van de Droomfabriek staat met de aanschaf van een nieuw slaapsysteem voor je klaar. Want voor elk Tempur bed hebben wij een Tempur aanbieding. Of het nu gaat om een Tempur North, Tempur Relax bed of Tempur showroommodel; de Tempur actie van de Droomfabriek moet je echt gezien hebben!