FB_1200x1200px_v2

De Droomfabriek in actie voor KWF

In juni komen wij in actie voor het KWF. Om aandacht te vragen voor mensen met kanker en hun naasten. Aandacht voor het belang van bij-elkaar-zijn in een intense periode van ziekte, behandeling en overlijden.

Het doel van de actie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor koppelbedden, zodat mensen die ernstig of ongeneeslijk ziek zijn heel dicht bij hun geliefden kunnen zijn.  Het koppelbed is een hulpmiddel dat ingezet kan worden in deze verdrietige periode en biedt de nodige troost. Het is een speciaal hoog-laagbed dat naadloos kan aansluiten op een ander bed. Zo ontstaat er heel gemakkelijk een tweepersoonsbed zodat je comfortabel samen kan slapen, zoals het gewoon was. Partners die nu door het verblijf in een zorgbed noodgedwongen gescheiden worden kunnen hierdoor weer even écht samen zijn. Ouders kunnen nu weer hun kind troosten in een moeilijke tijd.

Koppelbed

Doe jij mee?

De Droomfabriek doneert heel de maand juni een percentage van de omzet aan de actie. Dus je helpt als je  iets bij ons komt kopen!

Maar je kan ook direct doneren aan de actie. Ga daarvoor naar de actiepagina van het KWF of scan de QR code hieronder. Het hoeft geen groot bedrag te zijn: elke euro telt mee!

QR

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

sale