Caccaro technische module

Caccaro wasmachinekast

Ontzettend veel reacties krijgen we op de ‘technische module’ – de wasmachinekast van Caccaro. Een module om de wasmachine en droger praktisch én mooi op te bergen. Een module die ook alle potjes, flesjes, zakjes – en alles wat je verder nodig hebt voor het wassen van je wasgoed – opbergt. Daarom een speciale blog met alle bijzonderheden van de Caccaro wasmachinekast.

Wie zegt dat de wasmachine en droger een speciale ruimte nodig hebben? De technische module is een kast met ingebouwde wasruimte, die door de strakke lijnen in elke kamer van het huis kan worden geplaatst. De deuren, het interieur en de afwerking kunnen naar jouw smaak worden aangepast. De technische module kan op zichzelf staan, maar kan ook gecombineerd worden met de  andere modules uit het Caccaro programma.

Caccaro wasmachinekast

Met de vouwdeuren kun je de opbergruimte van de wasmachinekast optimaal benutten. De deuren, eenmaal geopend, vouwen zichzelf op en laten het gehele interieur vrij. Afhankelijk van de grootte van de ruimte is het ook mogelijk om te kiezen voor een opening met draaideuren.

Maatvoering van de wasmachinekast

De diepte van de Caccaro technische module is standaard 82,7 cm en deze is aan te passen.

De breedte van de Caccaro technische module is afhankelijk van de gekozen deuren:

  • met draaideuren is de kast 102,5 cm effectief (inclusief 2 staanders)
  • met vouwdeuren is de kast 127,5 cm effectief (inclusief 2 staanders)

De hoogte van de Caccaro wasmachinekast is standaard 226,2 cm, 244,9 cm, 263,6 cm of 290 cm en dit is aan te passen aan jouw wensen.

Draai en vouw

Deze wasmachinekast van Caccaro is zorgvuldig ontworpen om de trillingen van de droger en de wasmachine te weerstaan: de twee apparaten rusten op een metalen basis die de zijkanten van de kast verbindt en zorgt voor volledige stabiliteit.

Caccaro metal base

De wasmachinekast kan ook worden uitgerust met LED-verlichting die aangaat wanneer je de deuren opent.

wasmachinekast

Heb je interesse in een wasmachinekast van Caccaro? Maak een afspraak met de Caccaro-specialist en kom naar de winkel!

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

sale