De ledikanten van Auping

De Auping Auronde is een echte design klassieker. Een bedombouw Auping die met z’n tijd meegaat. Dankzij de modulaire opbouw zijn de Auronde bedmodellen op alle mogelijke manieren aan te passen en uit te breiden. Je kunt zelf de kleur, de maat en de instaphoogte bepalen. De Auping Auronde is ook verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoons bedombouw Auping Auronde waarvan de beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar kunnen worden gereden.

De Auping Essential is een eigentijds bed met een vleugje retro. Het unieke retro design is behouden, maar het slaapcomfort is dankzij de moderne techniek helemaal van nu. Al met al is de nieuwe bedombouw Auping een uniek Dutch design, dat helemaal klaar is voor de toekomst.

De Auping Original is een compleet bed met een functioneel, krachtig en kwalitatief ontwerp. De perfecte basis in een slaapkamer waar andere meubels met zorg gekozen zijn. Of het nu geplaatst wordt in een drukke, design of klassieke slaapkamer. De Original is de perfecte basis en kan altijd goed gecombineerd worden.

De Auping Noa is ontworpen door de Deense designer Eva Harlou en zij zegt er zelf over: “Ik zie het bed als een meubelstuk, dat moet van alle kanten mooi zijn zodat het midden in een ruimte kan staan, als een oase van rust, waar je heerlijk kunt wegdromen. Door het tijdloze ontwerp gaat het nooit uit de mode en wordt het bed met de dag mooier.”

 

De Auping Noble is het nieuwste bed van Auping en is een groots en luxe bed. Het is gemaakt van massief eikenhout en heeft een bijzondere en zachte uitstraling door de mooie houten rand. Het brede hoofdbord, dat de tafels en de achterkant van het bed omlijst, voelt heerlijk geborgen. De loungekussens, die vastzitten aan het hoofdbord, zorgen voor een zekere gelaagdheid en dat geeft een luxe en fijn lounge gevoel. 

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale