Matrassen

Matrassen

Stel: u bent toe aan een nieuw matras. Het aanbod is overweldigend en u ziet door de bomen het bos niet meer. U vraagt zich terecht af hoe u nu weet welke matras voor u de meest geschikte is. De Droomfabriek begrijpt dat maar al te goed.
Om te komen tot de juiste matras is het van belang dat u gaat proefliggen in de winkel. Bij de Droomfabriek wordt u eerst een aantal vragen gesteld alvorens u verschillende matrassen gaat uitproberen. Want bij de Droomfabriek treft u slaapadviseurs, pure specialisten, die de tijd voor u nemen. De Droomfabriek heeft een uitgebreide collectie kwaliteitsmatrassen van gerenommeerde merken. Het juiste matras voor u is de matras waarbij uw lichaamshouding goed is en uw lichaam comfortabel ondersteund wordt. Aan de hand van uw reacties en persoonlijke voorkeuren die naar voren komen tijdens het proef liggen, komen wij tot een advies. Een betrouwbaar advies, dat gebaseerd is op de juiste vragen stellen, goed luisteren en inventariseren.

Auping matrassen
Ga voor het juiste gevoel met de nieuwe matrassen van Auping. Deze nieuwe matrassen kunnen zowel op een spiraalbodem als op een boxspring worden gebruikt.

Tempur matrassen
De unieke drukverlagende eigenschappen van Tempur matrassen zorgen voor de meest comfortabele nachtrust.

AVEK matrassen
Een AVEK matras biedt de juiste ondersteuning en dankzij de toepassing van exclusieve materialen®, geniet u van een optimaal bedklimaat.

Swissflex matrassen
De nieuwe lijn van Swissflex matrassen, genaamd Swissflex GELTEX® inside biedt voor elke smaak een optimale oplossing, afhankelijk van de wensen op het gebied van comfort en stevigheid.

Stearns & Foster matrassen
Matrassen, gemaakt door een exclusief team van de allerbeste vaklieden, die ‘s werelds beste materialen samenbrengen voor een buitengewoon luxe slaapervaring.