Ledikanten

Ledikanten

Bij de Droomfabriek vindt u altijd het ledikant dat voor u gemaakt lijkt te zijn. En dat is niet toevallig. De mooiste ledikanten zijn al voor u uitgezocht. De Droomfabriek heeft een brede collectie bedden, waarmee we elke kritische slaper een oplossing kunnen bieden. Wat wij bij de Droomfabriek vooral doen is luisteren. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en slaapgewoonten en nemen daar graag alle tijd voor.

In nauwe samenwerking met ontwerper Stefan Steenkist zijn de strakke ledikanten met een natuurlijk karakter ontwikkeld van Trecompany. De producten van Trecompany zijn vervaardigd van eerlijke, echte materialen zoals massief geolied eiken en roestvrij staal.

Auping is van mening dat technologie, functionaliteit en design naadloos op elkaar moeten aansluiten. Alleen dan is er een product met eeuwige waarde; soms zelfs een designklassieker.

Over de hele wereld genieten Tempur gebruikers elke nacht van de beste nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het Tempur materiaal. Tempur voert ook gestoffeerde ledikanten in zijn collectie.

Bij Swissflex zijn design aspecten net zo belangrijk als de technologie. Swissflex ledikanten staan bekend om de eersteklas afwerking en exclusieve details. Verfijnde accessoires toveren het bed om in een oase van luxe.