Kussens

Kussens

Op welk kussen slaapt ú het prettigst? Slaapt u op uw rug, zij of buik? Heeft u het snel warm? Bent u allergisch? Wilt u een hoofdkussen, waarin uw hoofd heerlijk wegzakt of kiest u voor de ultieme ondersteuning? Het is belangrijk dat u het kussen kiest dat past bij uw slaapgewoonten, fysieke eigenschappen én slaapsysteem. Uiteraard hebben wij een belangrijk deel van onze kussens beschikbaar als testkussen, zodat u thuis, op uw eigen bed, het kussen een paar nachten kunt proberen.

Tempur
Door het juiste hoofdkussen te kiezen, kunt u uw slaaphouding verbeteren en hiermee de kwaliteit van uw nachtrust. Tempur biedt een breed assortiment hoofdkussens, afgestemd op de meest uiteenlopende voorkeuren en slaaphoudingen. Ondersteun uw hoofd en nek met een kussen van Tempur net als uw lichaam en verbeter de kwaliteit van uw slaap.

Emperior Silk
Altijd al de luxe van echte zijde willen ervaren? Zijde heeft een hoog vochtopnemend vermogen en geeft het vocht ook zeer snel weer af. Ook worden temperatuurverschillen van het lichaam uitstekend opgevangen. Voeg hieraan toe de soepelheid en de sensatie van het slapen op een zijde kussen is een feit. De kussens van Emperior Silk zijn onweerstaanbaar.

Auping
Voor een heerlijke nachtrust en een uitgeslapen gevoel, moet het kussen uw nek en hoofd zodanig ondersteunen, dat uw nekspieren zich helemaal kunnen ontspannen. Met het AVS systeem bent u verzekerd van een uitstekend slaapklimaat. Zo wordt u uitgerust wakker en bent u klaar voor een energieke dag.

Silvana Support
Silvana Support is al ruim 30 jaar een van de beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om uw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Er is voor iedereen een Silvana Support!

Dauny
Op de kussens van Dauny is het heerlijk gansjes tellen. Want wat materiaal en verwerking betreft sluit Dauny geen compromissen. Kussens van een uitstekende kwaliteit zijn beslissend voor een goede slaap. En goed slapen is een voorwaarde voor een hoge levenskwaliteit. Kort samengevat: wie goed slaapt, geniet van zijn leven.

Texeler
Hoofdkussens van Texeler bieden een gezonde nachtrust. Uw spieren kunnen zich optimaal ontspannen. Dat is relaxen na een drukke dag! De Texeler kussens zijn gemaakt volgens vaste criteria: steun, veerkracht en Texelse wol.

Cassenz
Hoofdkussens van Cassenz zijn heel bijzondere kussens. De kussens zijn vervaardigd van latex wat grote voordelen heeft: het kussen is vormvast waardoor het uw hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. Hierdoor hoeft u uw kussen niet meer op te schudden.