Dekbedden

Dekbedden

Onder welk dekbed slaapt ú het prettigst? Hebt u het snel warm of transpireert u veel? Heeft u het vaak warm en uw partner juist koud? Of bent u wellicht allergisch? Kiest u voor behaaglijk dons, goed ademend wol of uitstekend ventilerend zijde? De keuze voor een dekbed is niet alleen kwestie van smaak. Het is belangrijk dat u het dekbed kiest dat past bij uw slaapgewoonten, fysieke eigenschappen én slaapsysteem. Daarom geven wij u graag en uitgebreid advies. Aan onze collectie zal het niet liggen. We hebben dekbedden in alle denkbare hoogwaardige materialen.

We verkopen dekbedden van onder andere:

Emperior Silk
Altijd al de luxe van echte zijde willen ervaren? Zijde heeft een hoog vochtopnemend vermogen en geeft het vocht ook zeer snel weer af. Ook worden temperatuurverschillen van het lichaam uitstekend opgevangen. Voeg hieraan toe de soepelheid en het lichte gewicht van het dekbed en de sensatie van het slapen tussen zijde is een feit.

Auping
Lichaamstemperatuur is van groot belang voor een goede nachtrust. U wilt het in bed niet koud of te warm hebben. Optimale ventilatie is essentieel om uw lichaam op de juiste temperatuur te houden. Het Auping AVS systeem is ook verwerkt in alle Auping dekbedden. Zo bent u verzekerd van een uitstekend slaapklimaat en wordt u fris en uitgerust wakker.

Dauny
Onder de dekbedden van Dauny is het heerlijk gansjes tellen. Want wat materiaal en verwerking betreft sluit Dauny geen compromissen. Dekbedden van een uitstekende kwaliteit zijn beslissend voor een goede slaap. En goed slapen is een voorwaarde voor een hoge levenskwaliteit. Kort samengevat: wie goed slaapt, geniet van zijn leven.

Texeler
Zuivere scheerwol van het Texelse schaap bevat eigenschappen die ook goed zijn voor de mens. De volle, wollen vacht beschermt het hele jaar door tegen de invloed van de seizoenen en werkt vocht- en warmteregulerend. Onmisbaar voor een goede nachtrust.

Yumeko
Veel van de producten om ons heen worden gemaakt op een manier die slecht is voor mens, dier en milieu. Dat geldt helaas ook voor dekbedden. En dat is helemaal niet nodig. Yumeko wil laten zien dat lekker slapen ook eco kan.

Tempur
Door middel van nieuwe technologie zorgen de Tempur dekbedden ervoor dat uw lichaam op een optimale temperatuur blijft.