Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken

De Droomfabriek laat u wegdromen in een sfeer van luxe en comfort met een mooie en verrassende collectie dekbedovertrekken.

Hoogwaardige, exclusieve dekbedovertrekken waarmee u de sfeer in uw slaapkamer bepaalt. Van gebloemd of grafisch, tot modieuze uni kleuren. Bij de Droomfabriek vindt u altijd de meest actuele en bijzondere collecties in katoen, het fijnste satijn, Egyptisch perkal, linnen, flanel en zelfs zijde. Volgens de laatste modetrends, met een unieke keuze in kleuren.

U vindt bij de Droomfabriek dekbedovertrekken van onder meer:

Auping
Auping heeft een eigen lijn dekbedovertrekken waarmee de sfeer en kleur van het bed aangevuld kunnen worden. Want de manier waarop een bed is opgemaakt bepaalt de sfeer van de slaapkamer.

Flamant
Flamant staat voor exclusiviteit en betaalbaarheid, voor fraaie zachte stoffen en toch een stoer uiterlijk, voor elegantie ten top en toch ook speels. Schitterende luxe, voor iedereen bereikbaar.

Emperior Silk
Volgens kenners is het slapen tussen zijde een ware sensatie. Door de soepelheid in combinatie met het lage gewicht en de mate van temperatuurregulatie is zijde een uitstekend materiaal om bedlinnen van te maken.

Lysdrap
Unique Bedlinen for Unique People. Lysdrap wordt internationaal erkend als een van de beste bedlinnenproducenten uit Europa. Door het uitbrengen van eigentijdse collecties, gebruik van kwalitatieve stoffen en een perfecte afwerking stellen ze liefhebbers van hoogwaardig bedlinnen uiterst tevreden.

Yumeko
Veel van de producten om ons heen worden gemaakt op een manier die slecht is voor mens, dier en milieu. Dat geldt helaas ook voor bedlinnen. En dat is helemaal niet nodig. Yumeko wil laten zien dat lekker slapen ook eco kan.

 

1–32 van 57 resultaten