Bedlinnen

Bedlinnen

De Droomfabriek laat u wegdromen in een sfeer van luxe en comfort met een mooie en verrassende collectie bedlinnen. Van dekbedovertrek tot molton en van sprei tot kussensloop.

Hoogwaardig, exclusief beddengoed waarmee u de sfeer in uw slaapkamer bepaalt. Van gebloemd of grafisch, tot modieuze uni kleuren. Bij de Droomfabriek vindt u altijd de meest actuele en bijzondere collecties in katoen, het fijnste satijn, Egyptisch perkal, linnen, flanel en zelfs zijde. Volgens de laatste modetrends, met een unieke keuze in kleuren.

Auping bedlinnen
De manier waarop een bed is opgemaakt bepaalt de sfeer van de slaapkamer. Auping heeft een eigen lijn dekbedovertrekken, sierkussens en spreien, waarmee de sfeer en kleur van het bed aangevuld kunnen worden.

Flamant bedlinnen
Flamant staat voor exclusiviteit en betaalbaarheid, voor fraaie zachte stoffen en toch een stoer uiterlijk, voor elegantie ten top en toch ook speels. Schitterende luxe, voor iedereen bereikbaar.

Emperior Silk bedlinnen
Volgens kenners is het slapen tussen zijde een ware sensatie. Door de soepelheid in combinatie met het lage gewicht en de mate van temperatuurregulatie is zijde een uitstekend materiaal om beddengoed van te maken.

Lysdrap bedlinnen
Unique Bedlinen for Unique People. Lysdrap wordt internationaal erkend als een van de beste bedlinnenproducenten uit Europa. Door het uitbrengen van eigentijdse collecties, gebruik van kwalitatieve stoffen en een perfecte afwerking stellen ze liefhebbers van hoogwaardig beddengoed uiterst tevreden.

Yumeko bedlinnen
Veel van de producten om ons heen worden gemaakt op een manier die slecht is voor mens, dier en milieu. Dat geldt helaas ook voor beddengoed. En dat is helemaal niet nodig. Yumeko wil laten zien dat lekker slapen ook eco kan.

Bella Donna hoeslakens van Formesse
Het ideale hoeslaken bestaat wel. En de Droomfabriek verkoopt ‘m! Het is de Bella Donna van Formesse en is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.