Bedbodems

Bedbodems

Een goed slaapsysteem bestaat uit een goed matras en een goede bedbodem. Uiteraard moeten deze bij elkaar passen. Bij de Droomfabriek kunt u zich laten informeren over alle vier de bodems: de spiraalbodem, de boxspring, de lattenbodem en de schotelbodem.

Auping bedbodems
Ruim 125 jaar geleden bedacht Johannes Auping als eerste de spiraalbodem. Omdat hij het slapen comfortabeler en hygiënischer wilde maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien heeft Auping het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft het lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen. Ook vandaag is deze uitvinding nog steeds de basis voor de spiralen en boxsprings van Auping.

Tempur bedbodems
Combineer een Tempur schotelbodem met uw Tempur matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning. Alle Tempur bedbodems zijn verkrijgbaar in een vlakke en een elektrisch verstelbare variant.

Swissflex bedbodems
De innovatieve lattenbodems van Swissflex zorgen voor perfecte ergonomie. De nieuwste Bridge-technologie is het revolutionaire resultaat van jarenlange ontwikkeling en past zich optimaal aan elke houding aan. Wat deze lattenbodem bijzonder maakt, is dat het lichaam altijd perfect in balans is. Of u nu op uw zij, rug of buik ligt. Het Bridge-design is onderscheiden met verschillende prijzen.