Bedden

Bedden

Bij de Droomfabriek vindt u altijd het slaapsysteem dat voor u gemaakt lijkt te zijn. En dat is niet toevallig. De mooiste en meest comfortabele bedden zijn al voor u uitgezocht. De Droomfabriek heeft een brede collectie bedden, waarmee we elke kritische slaper een oplossing kunnen bieden. Wat wij bij de Droomfabriek vooral doen is luisteren. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en slaapgewoonten en nemen daar graag alle tijd voor. Daarna combineren wij uw wensen met onze vakkennis en de laatste trends op het gebied van slapen en styling.

Onze overtuiging

Goed slapen is zo ontzettend belangrijk. Wanneer u lekker slaapt en uitgerust wakker wordt, presteert u overdag beter, bent u meer alert en energiek, komt het uw gezondheid te goede en het schijnt zelfs dat het uw vetverbranding verbetert. Wij gunnen iedereen een goede nachtrust en helpen u graag weer van u bed te houden.

Onze kennis

Een nieuw matras, een heel nieuw bed of meteen ook maar nieuw beddengoed? Om de beste nachtrust te krijgen zijn alle componenten belangrijk: de bodem, de matras, het kussen en het beddengoed. Op een verkeerd matras heeft een nieuw kussen niet zo veel zin, bijvoorbeeld. Graag adviseren wij u over het complete plaatje, ook als u nog niet van plan bent om direct alles te kopen.

Onze bedden

Wij verkopen bedden en matrassen van Auping, AVEK, Swissflex, Tempur en Loof. Beddengoed van Auping, Marc O’Polo, Essenza, Dommelin, Emperior Silk, Lysdrap en Yumeko. Wij hebben voor deze leveranciers gekozen omdat zij eenvoudig het beste product hebben, een ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding hebben en ook een betrouwbare partner voor ons en onze klanten zijn.