Auping. Balanced Lilac 4

Basiscollectie bedlinnen van Auping

Wij kijken ieder voor- en najaar weer uit naar de nieuwe bedlinnen collectie van Auping. De dessins zijn eigenlijk altijd mooi, de stoffen zijn luxe en het verhaal eromheen klópt gewoon altijd. En ook dit najaar stelt Auping niet teleur met een basiscollectie van effen overtrekken en een seizoenscollectie van kleurrijke overtrekken. 

Ook dit najaar zijn de kleuren van het bedlinnen afgestemd op de kleuren van de bedden. En die kleuren passen helemaal in het huidige tijdsbeeld. Maar bij Auping gaan ze niet alleen voor mooi, maar ook voor duurzaam. Daarom zijn de hoeslakens en de dekbedovertrekken uit de basiscollectie GOTS-gecertificeerd. De overtrekken uit de seizoenscollectie hebben het BCI keurmerk.

De basiscollectie

Alle overtrekken van de basiscollectie zijn GOTS-gecertificeerd.  De overtrekken hebben een extra lange instopstrook en hebben het button-down systeem.

Het eerste deel van de basiscollectie bestaat uit effen overtrekken van 100% biologisch gewassen katoen. Doordat het katoen gewassen is voelt het heerlijk zacht aan en heeft het een rustige matte uitstraling. Het gekleurde stiksel rondom de slopen geeft het overtrek nét dat beetje extra. De kleuren: Balaned Lilac, Calm White, Mellow Dust, Evening Blue, Easy Green, Morning Latte en Serene Blue.

Het tweede deel van de basiscollectie bestaat uit 3 effen overtrekken van 100% biologisch percal katoen. Het overtrek voelt crispy en koel aan, alsof het elke dag fris gewassen is. De kussenslopen zijn afgewerkt met een bies rondom. De kleuren: Arctic White, Silent Grey en Quiet Beige.

Het laatste deel van de basiscollectie bestaat maar uit twee overtrekken. Beide gemaatk van 100% biologisch, garen geverfd percal katoen. Garen geverfd betekent dat de draden al geverfd zijn vóór het weven. Hierdoor kun je prachtige lijnen en ruitpatronen maken. De al gekleurde garens zijn zowel aan de buiten- als binnenkant van het overtrek zichtbaar en geven een extra rijke uitstraling. De Casual Lines is heel donkerblauw en de Casual Squares is roomwit.

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

sale