Noflik Ergo laag

AVEK Noflik Ergo

Voor een goede slaap is het essentieel dat jouw lichaam zich goed kan ontspannen. Dit bereik je het beste met een lighouding waarbij je ruggengraat vrijwel recht is. Daar heb ik eerder een blog over geschreven: “welke matras is het beste voor mij?” . Omdat de breedte van de heupen en schouders per persoon verschilt, kan het voor sommige mensen best lastig zijn om de ideale lighouding te bereiken. Wij merken bijvoorbeeld dat het voor personen met een recht lichaam én heel brede schouders bijvoorbeeld heel lastig kan zijn om een goed bed te vinden. Met alle gevolgen van dien. Daarom heeft de meest sympathieke fabriek uit Friesland het Avek Noflik Ergo systeem ontwikkeld.

Het Avek Noflik Ergo systeem

Dit unieke systeem, onzichtbaar ingebouwd in de Noflik boxspring, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kun je nu, onafhankelijk van elkaar, de lighoogte traploos verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich met één druk op de knop aanpassen aan jouw eigen postuur, en stel je het bed precies in op de gewenste lighouding. En mocht er in de loop van tijd iets in jouw persoonlijke omstandigheden of voorkeur veranderen, dan kun je het comfort altijd weer zelf aanpassen. Het Avek Noflik Ergo systeem wordt desgewenst ingebouwd in de Avek Noflik, aan één kant of beide kanten (bij een tweepersoonsbed).

De Avek Noflik boxspring

Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat de AVEK Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar je heerlijk kunt ontspannen en waar je ‘s nachts geniet van een goede nachtrust. Ontwerper Hans Daalder liet zich bij de ontwikkeling van de AVEK Noflik boxspring inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dit komt tot uiting in een heldere, pure vormgeving met subtiele details.

AVEK Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. Bij de samenstelling worden uitsluitend zorgvuldig geselecteerde materialen gebruikt, die stuk voor stuk bijdragen aan goede slaaptechnische eigenschappen. Daardoor biedt Noflik een gebalanceerde én duurzame ondersteuning. Bovendien ventileren AVEK Noflik boxsprings optimaal, resulterend in een aangenaam en gezond bedklimaat.

Noflik boxsprings worden gedragen door stabiele poten met stoere RVS accenten, en zijn naar keuze leverbaar met of zonder hoofd- en voetborden. Je stelt zelf het bed van jouw dromen samen. Door de ruime keuze aan stoffen en kleuren voelt een Noflik boxspring zich ook thuis in jouw slaapkamer.

Genieten met Noflik beperkt zich niet alleen tot de nachtelijke uurtjes. Naast de vlakke basisuitvoering is er een elektrisch verstelbare uitvoering met drie scharnierpunten. Deze laat zich eenvoudig verstellen naar elke gewenste zit- of relaxstand. Zo is Noflik ook overdag de plek voor een heerlijk rustmoment of een goed boek.

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs