De Droomfabriek beveelt je van harte Avek bedden aan. Want met Avek kies je voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan je lang plezier zult beleven.

De bedden van Avek worden met zorg en liefde in Friesland gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap. Avek staat niet voor niets voor Arbeid, Vlijt en Kwalitiet! Avek kiest uitsluitend voor hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, waardoor zij het comfort en de duurzaamheid van Avek bedden kunnen waarborgen.

De collectie van Avek

Boxsprings zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamer, en ook in het assortiment van Avek bedden nemen boxsprings met bijbehorende matrassen en topmatrassen een belangrijke plaats in.

Een Avek boxspring is altijd bedacht en gemaakt met Friese nuchterheid. De Avek Sinne is één van de goedkoopste boxsprings, maar dan met uitgebalanceerd materiaalgebruik en onverwachte kwaliteit. Lees hier meer over de Avek Sinne.

 

Avek Sinne

Fier is een ander woord voor trots. En trots is Avek op de nieuwe Boxspring Avek Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn ze erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand. Lees hier meer over de Avek Fier.

 

Avek Fier

De Avek Simmer is de best ventilerende boxspring van Avek. Geïnspireerd op de Hollandse zomers zoals we die allemaal kennen: een verfrissend briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en aangename temperaturen. Lees hier meer over Avek Simmer.

 

Avek Simmer Avek Simmer met mat chromen hoekpootje Avek Simmer met Twirre achterwand

De Avek Noflik is een echte Dutch design boxspring, ontworpen door Hans Daalder. Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. En dat is precies wat deze boxspring van Avek bedden is: prettig en aangenaam! Lees hier meer over Avek Noflik.

 

Avek Noflik

Stiel is het Friese woord voor staal, en betekent ook ambacht. Beide komen samen in de beddenlijn van Avek Stiel; duurzame bedden met een stalen frame, gemaakt met vakmanschap in de eigen fabriek in Friesland. Voor het ontwerp is samengewerkt met Studio Kommerkors. Lees hier meer over Avek Stiel.

Avek Stiel Board Avek Stiel Basic

Je slaapt heerlijk ontspannen in Avek bedden en ontwaakt fris en vol energie voor een nieuwe dag.

Of het nu gaat om een Avek Bronze matras, Avek Prata matras, Avek Ouro matras, andere Avek matrassen of Avek bedden inclusief matras; de Droomfabriek is het juiste adres voor Avek bedden.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale