Auping Noble zijkant

Auping Noble

De Auping Noble is het nieuwste bed van Auping en is een groots en luxe bed. Het is gemaakt van massief eikenhout en heeft een bijzondere en zachte uitstraling door de mooie houten rand. Het brede hoofdbord, dat de tafels en de achterkant van het bed omlijst, voelt heerlijk geborgen. De loungekussens, die vastzitten aan het hoofdbord, zorgen voor een zekere gelaagdheid en dat geeft een luxe en fijn lounge gevoel. 

Aupin Noble 2 1

Anders dan bij de andere bedden van Auping bevat Noble twee grote loungekussens die ook aan het hoofdbord vast zitten. Ze zijn zo breed als de matras die je kiest dus je zit heerlijk comfortabel en rust zo lekker uit. Die kussens kan je natuurlijk ook helemaal naar eigen smaak bekleden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur en stof als het hoofdbord, maar kies gerust een andere stof en kleur voor meer contrast.

Auping Noble 3

De rondingen van de poten dragen bij aan de zachte uitstraling van het ontwerp. Ze hebben een ronde vorm, maar het leuke is dat ze niet helemaal rond zijn, ze hebben een afgerond vierkant wat het extra bijzonder maakt.

Auping Noble poot

Dit is ook het eerste bed van Auping waarbij de tafeltjes onderdeel van het bed zijn. De poten staan midden onder het tafeltje, dit oogt heel stijlvol. Zo ontstaat er een mooi harmonisch geheel en heb je een fijne plek voor een lekker ontbijtje of je lievelingsboek.

Auping Noble tafel

Het elegante en brede hoofdbord is met een verborgen steun aan het bed vastgemaakt en voelt door de royale afmeting lekker geborgen.

Auping Noble kleuren 1

Het onbehandelde massieve eikenhout van het bed kan afgewerkt worden in 6 beitskleuren. Geïnspireerd op wat we om ons heen zien in de natuur zijn deze kleuren allemaal even zacht en rustig.

  • Soft white oak
  • Solid oak
  • Coffee brown oak
  • Chocolate brown oak
  • Dark blue oak
  • Midnight black oak.
Auping Noble 4

Auping Noble is gemaakt van massief hout

De Noble wordt gemaakt met massief eikenhout. Massief eikenhout geeft het bed klasse en tegelijkertijd een warme uitstraling. De mooiste stukken hout worden geselecteerd en er wordt zorgvuldig gekeken naar de kleur en nerven zodat het samen een natuurlijk en rustig geheel vormt. Auping werkt met het allerbeste hout. Dat wordt speciaal voor Auping geselecteerd door Arco, onze partner uit Winterswijk. Hout is een duurzaam en natuurlijk materiaal, het is een hernieuwbare bron. Auping kiest het hout uit bossen in Europa waar opnieuw wordt aangeplant en het voldoet aan de belangrijkste houtkeurmerken. Het gebruikte hout draagt altijd een van deze drie keurmerken: FSC, PEFC of STIP. Doordat het bed van duurzame en hoge kwaliteit massief eikenhout gemaakt wordt gaat het generaties lang mee; dat maakt Auping Noble een duurzame keuze.

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs