Accessoires zijn niet weg te denken uit de hedendaagse slaapkamer. De Auping nachtkastjes bieden alle opbergruimte die je nodig heeft naast je bed. Praktisch en heel mooi vormgegeven. De collectie nachtkastjes is helemaal passend bij de Auping bedmodellen, maar misstaan ook zeker niet naast een bed of boxspring van een andere fabrikant.

De verschillende Auping nachtkastjes

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan je slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

  

De Auping hocker is een échte sfeermakers in je slaapkamer. Niet alleen mooi naast een boxspring, maar ook heel modern naast een ledikant, zoals de Auping Essential of de Auping Original. Deze hocker kun je bekleden met dezelfde stof als je bed uit de Auping collectie, maar denk ook eens aan een contrasterende kleur in dezelfde stof. Dan zijn ze opeens minder voorspelbaar en misschien zelfs wat eigenwijs.

De collectie Auping nachtkastjes is niet compleet zonder het Auping Auronde tafeltje. Het Auping Auronde tafeltje is precies zo’n designklassieker als de Auronde zelf. Het tafeltje van gebogen gelaagd beuken is te plaatsen op elke gewenste plek aan het bed. De hoek van het tafeltje is net iets minder dan 90 graden zodat je het tafeltje makkelijk kunt verschuiven.

Het team van de Droomfabriek staat elke dag voor je klaar om je de Auping nachtkastjes laten zien. Passend bij jouw slaapkamer, wensen en ideeën.

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale