KNOOPJES

De nieuwe kleuren van Auping

Vandaag was er een klant in de winkel, op zoek naar een bed in een bepaalde kleur. Deze kleur is bepaald geen modekleur op het moment en dus hadden de klant en ik een uitgebreid gesprek over de nieuwe Auping kleuren. Auping heeft een zorgvuldig samengesteld palet, met een uitgebreide serie kleuren omdat smaken nou eenmaal verschillen. Bij het samenstellen letten ze vooral op het gevoel dat de kleur uitstraalt, of je er makkelijk bij kunt ontspannen en natuurlijk wordt er ook gekeken naar de interieurtrends van vandaag. Maar hoe kies je de juiste kleur voor jouw slaapkamer?

Hoe druk je ook bent, in je slaapkamer wil je thuis komen. Tot rust komen. Je slaapkamer is een plek waar je je fijn voelt en waar je je mooiste momenten beleeft. Kleuren hebben nu eenmaal een grote invloed op hoe je je voelt. Denk dus goed na over welke kleuren je aanbrengt in je slaapkamer. Je kunt kiezen voor frisse, lichte kleuren of juist voor stevige, donkere kleuren. Elke kleur heeft haar eigen effect. De Auping kleuren variëren van goede basics naar eye-catchers. Maar elke kleur brengt rust, dus je vindt bij Auping geen schreeuwerige of felle kleuren. Je moet er natuurlijk wel bij weg kunnen dromen.

Pure white

Auping kleuren: Pure whiteEen witte kleur geeft je slaapkamer een frisse uitstraling. Je krijgt er een fris gevoel van en dat heeft een positieve invloed op je slaap. Pure white kleur is een heldere witte kleur die ze een klein beetje warmte hebben gegeven, want je wilt geen koude, kille witte slaapkamer. Wit kan altijd, het is een hele goede basis voor je slaapkamer. Een opeenstapeling van verschillende witten zorgt voor een rustige plek waar je de ruimte hebt voor je eigen creativiteit en je eigen gedachten.

Deep black

Auping kleuren: Deep blackZwart in je slaapkamer geeft een chic en kalm gevoel. Zwart is een kleur met veel verschillende gradaties, van wat vlakker en valer tot echt donker zwart. Deep back heeft een matte finish die de kleur heel subtiel extra diepte geeft. Pas de kleur zwart in je slaapkamer toe in verschillende materialen voor een rijke combinatie met karakter. In de Auping stofcollectie vind je zwarte stoffen die perfect passen bij de tint van Auping Deep black.

Cool grey

Nieuwe Auping kleuren: Cool Grey

Blauw- en grijstinten in je slaapkamer brengen kalmte. Cool grey is een rustige grijs met een druppeltje blauw. Dat blauw maakt het grijs lekker fris maar niet te koud. De Auping Cool grey is net een kameleon, deze kleur is makkelijk toe te passen en pakt heel makkelijk de kleur van z’n omgeving over.

 

Warm grey

Warm grey is een toegankelijke, warme kleur. Deze kwartsgrijs maakt je slaapkamer knus. De kleur blendt erg goed in en smelt makkelijk samen met andere kleuren in je slaapkamer. En ook al is het een warme kleur, je kunt hem goed combineren met de wat meer frissere en koele tinten. Met Warm grey in je slaapkamer kun je lang vooruit, combineer ‘m lekker met een wollige stof dat geeft een rijk en vol effect.

Clay

Nieuwe Auping kleuren: ClayClay, een rustgevende, frisse en lichte groentint. Combineert goed met andere groene schakeringen. Deze kleur uit de natuur doet het extra goed op natuurlijke materialen zoals aardewerk en combineert goed met stonewashed linnen of andere grove materialen zoals breisels. Mix verschillende kleitinten in je slaapkamer en creëer een natuurlijke oase van rust. Je maakt een stemmige kamer door te mengen met aardse tinten. Door zo lekker letterlijk een beetje aan te modderen wordt het nooit schreeuwerig en brengt het rust.

Forest green

Nieuwe Auping kleuren: Forest GreenHaal de natuur naar je slaapkamer met Forest green. Een stevige donkere groene kleur, geïnspireerd op een lange wandeling in het bos tussen de dennennaalden. Combineer deze voor een stemmige kamer met veel andere donkere tinten. Zet ‘m als een statement in een hele witte kamer. Of, als je een wat spannender geheel wilt creëren combineer deze krachtige groene kleur dan met poeder of beige roze en maak je slaapkamer helemaal van nu. Groen is een kleur uit de natuur, waardoor deze meteen bijdraagt aan een rustig gevoel.

Blush

Nieuwe Auping kleuren: BlushBlush is een frisse en gedurfde kleur in het Auping spectrum. Het is een vergrijsde roze, niet fel maar juist heel subtiel. Een hele pure kleur met een matte afwerking. Combineer met andere naturelle kleuren en mooi blank hout of eikenhout voor een soft kleurenpalet in je slaapkamer. Of laat hem juist uit je slaapkamer springen door te combineren met stevige kleuren zoals zeegroen of wit.

Coral Red

Nieuwe Auping kleuren: Coral RedMaak een statement en benadruk de vorm van je bed door te kiezen voor de stoere kleur Coral red. Het is een diepe koraalrood, die niet schreeuwt maar wel mooi stevig is. Doordat er een druppeltje grijs is toegevoegd is het geen signaalrood, dus hoef je niet bang te zijn voor herrie in je slaapkamer. Maak een klassieke donkere slaapkamer door zware materialen en kleuren zoals een bruine houten vloer aan te vullen met rode accenten. Of maak het fris en modern door Coral red te combineren met kruidenkleuren, haal de inspiratie gewoon uit je keukenkastje.

Rusty red

Nieuwe Auping kleuren: Rusty RedEen aardse, roestige roodbruine kleur. Een warme gloed die je herkent in baksteen en in de rode aarde van Australische gronden. Aardetinten werken ontspannend en zijn dus heel geschikt voor je slaapkamer en badkamer. Groene tinten zijn tegenhangers van rode tinten, ze staan tegenover elkaar in de kleurencirkel. Dit zijn complementaire kleuren en daarom gaan ze lekker samen. Dus maak je Rusty red bed fris op, zet ‘m op een lichte vloer en stijl af met groene accessoires voor een heerlijke fijne slaapkamer om helemaal zen te worden.

Night blue

Nieuwe Auping kleuren: Night BlueOnze favoriet, de échte Auping kleur onder de Auping kleuren, het is tenslotte de kleur van de nacht. Night blue is een donkere en diepe blauwe tint, geïnspireerd op het holst van de nacht. Blauwe tinten zorgen voor kalmte en werken daarom goed in je slaapkamer als je tot rust wilt komen. Night blue is lekker fris in een witte slaapkamer en juist klassiek op een donkere houten vloer. Of stapel allemaal blauwtinten tegen elkaar aan en combineer met accentjes in bruin zoals een kastanjebruin stoeltje.

Meer over Auping kleuren

Alle houten bedden worden door Auping met watergedragen lak gelakt. Dat betekent dat er bijna geen oplosmiddelen in zitten die het milieu stress geven. Elke lakkleur heeft een eigen leiding. Dat klinkt misschien onnodig, maar hierdoor hoeven we de leidingen niet steeds schoon te spoelen en gaat er dus minder lak én minder water verloren.

De bedden van staal en aluminium poedercoaten ze, ook wel poederlakken genoemd. Dat is een  (elektrostatisch) verfproces. De laag poedercoat is erg hard en maakt het staal kleurrijk en slijtvast. Bij poedercoaten worden geen oplosmiddelen gebruikt die het milieu belasten.  Dat is wel zo fijn voor de wereld.

Nieuwsgierig geworden? In de winkel hebben wij alle Auping kleuren op staal. Uiteraard hebben wij ook Auping bedden in Auping kleuren staan, zodat je je favoriete kleur ‘live’ kunt komen bewonderen.

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale