Denk je eraan om een Auping bed te kopen? Bij de Droomfabriek werken alleen adviseurs die al jaren alle ins en outs kennen van de collectie van Auping. Wij vertellen je graag over de nieuwste ontwikkelingen van Auping, maar nog belangrijker: wij luisteren graag naar jouw wensen en behoeften.

Wil je je nieuwe bed kopen met goed advies, kom dan langs in onze winkel. Er is altijd een Auping-expert aanwezig die je alles kan vertellen over de verschillende aspecten van een Auping. Wil je in alle rust je nieuwe bed kopen, maak dan een afspraak met een van onze Auping-experts. Dat kan ook ‘s avonds of in het weekend, wanneer het jou uitkomt. Wil je snel je nieuwe bed kopen ontvangen? Kies dan voor een van de showroommodellen die de Droomfabriek heeft. Deze kunnen vaak binnen enkele dagen geleverd worden.

Wij raden je aan om weloverwogen je nieuwe bed te kopen, en uitgebreid de bedden te testen in de winkel. Pas daarna kun je je keus bepalen. De adviseurs van de Droomfabriek zijn gespecialiseerd in de producten van Auping en zij adviseren je graag welk bed het best bij jou past. Daarna ben je in staat een goede keus te maken en kun je met gerust hart een nieuw bed kopen.

De collectie van Auping

De Auping collectie bestaat uit comfortabele bedden, boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens die je optimale ventilatie, drukverlaging en ondersteuning bieden. Een Auping bed kopen is dus een heel goed idee! Een Auping bed kopen zorgt ervoor dat je elke nacht heerlijk slaapt en dat je fit en uitgerust aan jouw dag kunt beginnen. Of het nu gaat om een Auping OriginalAuping Noa of Auping Essential; bij de Droomfabriek kun je met gerust hart een Auping bed kopen!

Een Auping bed aanschaffen doe je bij de Droomfabriek, want nergens anders is het zo gemakkelijk! Onze winkel op het kruispunt van Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt ons gemakkelijk bereiken en er zijn naast en achter de winkel vele parkeerplekken.

 

 

 

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale