Tempur Voorjaarsactie

De dagen worden steeds een stukje langer en de lentekriebels nemen bezit van Nederland: het is tijd voor de Tempur voorjaarsactie!

De Droomfabriek begrijpt -net als Tempur- dat we allemaal verschillen: in lichaamsvorm, gewicht en smaak. En ook slapen we allemaal anders.  Het Tempur matrassenassortiment bestaat uit 4 verschillende matrassen, elk met een eigen gevoel. En nu tijdelijk met 25% korting op alles van Tempur.

De stevige ondersteuning van Tempur Original matrassen

De Original Matras maakt al 15 jaar deel uit van het Tempur assortiment. Deze matrassen hebben een uitstekend comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel.

De ondersteunende en comfortabele Cloud matrassen

De Cloud matras heeft een intens comfortabel gevoel: een perfecte balans tussen zachtheid en duurzame ondersteuning.

De drukverlagende Sensation matrassen met vertrouwd gevoel

Wanneer u alle voordelen wenst van Tempur, maar ook het gevoel wilt van een traditioneel matras, dan is de Tempur Sensation matras perfect voor u.

De drukverlagende en stevige Hybride matrassen

Ervaar het nieuwe gevoel van een matras waarin het unieke Tempur materiaal wordt gecombineerd met pocketveren.

Tempur voorjaarsactie

Wanneer u eenmaal op een Tempur matras geslapen heeft, realiseert u zich: geen enkel ander matras slaapt zoals Tempur. En nu is het ook nog eens heel voordelig om een Tempur bed of matras aan te schaffen. Kom dus naar de winkel en laat u deskundig adviseren.