Gratis bed bij Tempur

De Droomfabriek begrijpt -net als Tempur- dat we allemaal verschillen: in lichaamsvorm, gewicht en smaak. En ook slapen we allemaal anders, want ieder mens is uniek. Daarom heeft Tempur matrassen in allemaal variaties; ook voor u. En dan nu het mooiste nieuws: tijdens de Tempur actie ontvangt u een gratis bed bij aankoop van twee bodems en twee matrassen (of éen grote)!

Tempur gratis bed

 

Tempur actie

# Bij aankoop van twee Tempur bodems en twee Tempur matrassen krijgt u het Tempur Relax bed t.w.v. € 1698,- gratis.

# Niet in combinatie met andere Tempur acties

Maak een afspraak en laat u deskundig adviseren.

 

Tempur matrasen

De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam en niet andersom. De Tempur matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het Tempur materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is, waardoor uw nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Op een matras van Tempur wordt het gewicht en de beweging van uw lichaam perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht. Snurken kan aanzienlijk verminderen bij het slapen op Tempur.

Tempur heeft diverse matrassen in haar assortiment, welke zijn onder te verdelen in drie lijnen: Original, Sensation en Cloud. De Tempur matrassen zijn verschillend van opbouw, maar bevatten allemaal het unieke Tempur materiaal.

Tempur Original
De Tenpur Original matraslijn maakt reeds vijftien jaar deel uit van het Tempur assortiment en liet al vele tevreden klanten kennismaken met de drukverlagende eigenschappen. Het Original matras ondersteunt het lichaam in haar natuurlijke positie en vermindert draaien en woelen tijdens de slaap.

Tempur Cloud
De Cloud matraslijn biedt een unieke nieuwe balans tussen zachtheid en ondersteuning. Het speciaal ontwikkelde Tempur ES materiaal zorgt voor een ultiem ligcomfort. Ervaar ook de intense zachtheid van het Tempur Cloud matras!

Tempur Sensation
De Sensation matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met de unieke, drukverlagende eigenschappen van Tempur. Dit matras is echt een sensatie in comfort!